Учени откриха минути живот след смъртта

душаУчени от Саутхемптънския университет откриха доказателство, че след клиничната смърт съзнанието може да живее още няколко минути, съобщи в. “Дейли телеграф”.

Откритието е след 4-годишно изследване на над 2000 случая на сърдечен арест в 15 болници. В 40% от случаите на оживели хора пациентите съобщават за своеобразни признаци на “съзнание” в момента между настъпването на клиничната смърт и възстановяването на сърдечната им дейност.


Един мъж дори си спомня как напуснал тялото си и наблюдавал съживяването си от единия край на стаята. Въпреки че бил технически мъртъв, той описва подробно действията на лекарите по съживяването си.

инфо: trud.bg

Вижте още: 

7 ПРИЗНАКА, ЧЕ СТЕ СТАРА ДУША

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.