ФБР призна посещения от други измерения

свят

ФБР призна, че нашата планета е имала посещения от гости от „други измерения“. Фактът, че ФБР проявява активност в изучаването на явлението НЛО, отдавна не учудва никого.

Всъщност много научнофантастични филми може да са основани на съвсем реални събития, станали известни на широката общественост в резултат на изтичане на информация или пък специално насочена да повиши осведомеността на населението по този въпрос.


През 2011 година, след като някои документи вече били разсекретени, на обществеността бил показан доклад на специален агент на ФБР, съставен през 1947 година . Специалният агент, чието име остава неизвестно поради съображения за сигурност, дълги години изучавал и събирал информация за НЛО. Той също така разпитал множество очевидци за посещения на Земята от извънземни създания.

3

Според доклада и разсекретените документи нашата планета няколко пъти е посещавана от извънземни особи, дошли от други измерения. Освен това някои от тези същества произхождат от ефирна плоскост, която съществува с нашата физическа Вселена. Тези създания се появяват на нашата планета във вид на гигантски полупрозрачни фигури.

Ето и основните тези на доклада:

  1. Те не идват в нашия свят от „астрална плоскост“, но техните кораби съответстват на понятието Lokas или Talas. Хората, които се занимават с езотерика, разбират тези термини.
  2. Летящите дискове придобиват вид лъчиста енергия или лъч. Той с лекота може да унищожи всеки, който представлява опасност за него. Те се материализират и изчезват по свое желание, без да оставят никакви следи.
  3. Телата им автоматично се материализират при влизане в честотата на вибрация на нашата материя.
  4. Те не идват от други планети в нашето разбиране на тази дума. Техен дом се явява така наречена ефирна планета, която сякаш прониква в нашето измерение, но ние не го усещаме.
  5. Те идват от своя свят, те не се превъплъщават в хора.
  6. Съществата изглеждат като хора, но имат доста по-големи размери.
  7. Извънземните гости преследват мирни цели.
  8. Част от летящите чинии се управляват от екипажи, а други се намират под дистанционно управление.
  9. Невъзможно е да се открият с радари или да се осъществи радиовръзка с тях.

4

Допълнение: Lokas имат малко издължена овална форма, състоят се от огнеупорен метал или неизвестна сплав. В предната част на Lokas се намира управлението, в средната – лабораторията, в задната – оръжие, което представлява мощен енергиен агрегат, възможно лъч.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

КАКВО ВСЪЩНОСТ СА ХОРАТА СЕНКИ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.