Фотограф открива „света на случайностите“ по улиците на Ню Йорк

В продължение на десетилетие фотографът Джонатан Хигбий върви по улиците на Ню Йорк с камера в ръка, ставайки свидетел на невероятни ситуации и необикновени моменти от света. Понякога той успява да „улови“ тези моменти, снимайки непознати минувачи, които изглежда са в някаква друга реалност.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

18 невероятни съвпадения, които оставят много въпроси на този свят!

Защо се случват съвпаденията?

10 мистериозни съвпадения, които разбиват всякаква логика

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Проект „Съвпадения“ – снимки, които ще искате да погледнете още веднъж

Тези исторически съвпадения ще ви докажат, че нищо не е случайно

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.