Хвърли зар и разбери какво те очаква в любовта

зар

Ето че лятото отминава, а с него и горещите морски флиртове. Това обаче не бива да ви отчайва, защото има голям шанс да се окаже, че най-хубавото тепърва предстои и наскоро изживените закачки са само бледо копие на страстните приключения, които ще ви поднесе Вселената скоро.

За да разберете какво ви очаква в близките месеци, не е необходимо да отговаряте на сложни въпроси или пък да извършвате трудни изчисления, ритуали и магии.

Можете просто да хвърлите един обикновен зар, а после да проверите какво се опитва да ви каже числото, което ви се е паднало.

Огледайте се за зарче в някое чекмедже, където сте подредили игрите от детството си и го хвърлете. Разберете сега ще продължи ли връзката ви или сте на прага на нова любовна афера. Надникнете в бъдещето, докато се забавлявате!

Едно

Ако при хвърлянето ви се е паднала единица, това означава, че любовта ви е споделена. Ако все още не сте се събрали с обекта на своите желания, то вероятно скоро това ще се случи. Просто имайте малко търпение и не пришпорвайте събитията.

Две

Бъдете по-снизходителни към противоположния пол. Ако често отправяте обвинения към мъжете или жените във вашия живот и изисквате прекалено много от тях, никога няма да откриете човек, с когото да сте наистина щастливи. Имайте повече доверие на околните и не ги съдете прибързано.

Три

Очаква ви разтърсващо преживяване. Човек от вашето минало ще се появи ненадейно в живота ви и ще обърка вашите чувства. Най-потърпевши от тази емоционална среща ще са тези от вас, които са във връзка. Именно те ще трябва да избират между сегашната си половинка и предишната си изгора.

Четири

Откажете се от болезнената си идея да започнете връзка с лице, което не проявява интерес към вас. Ясно е, че този човек нито има сериозни намерения, нито е готов да ви отдаде и малка част от времето си. Затова спрете да се борите за вниманието му и се ориентирайте към покоряване на нови хоризонти. Около вас има много други хора, които ви подхождат повече.

Пет

Ще ви се наложи да се преборите със зъби и нокти за любовното си щастие. Много препятствия ще се появят на пътя ви и на моменти ще ви карат да се усъмните в собствените си способности. Но нека те не сломяват духа ви! Ако проявите воля и докажете, че сте готови на всичко в името на любовта, в крайна сметка ще постигнете така желаното лично щастие.

Morkadis

Шест

Най-голямата ви грешка е, че мечтаете твърде много, а рядко се решавате на действия. Ако продължавате така и в бъдеще, ще останете само с надеждите си. Крайно време е да излезете от зоната си на комфорт и да поемете необходимите рискове в любовта. Дори и да ви наранят, поне ще знаете, че сте опитали. Иначе никога няма да познаете най-красивата страна на човешките взаимоотношения.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.