Хитлер бил обладаван от Сатаната. Папа Пий XІІ опитал екзорсистки ритуал над него, но се провалил

хитлер

Адолф Хитлер бил обладаван от Сатаната и изпадал в „транс“, докато изнасял речите си. Това твърди бившият член на СА от Данциг Херман Раушнинг в книгата си „Хитлер говори“.

Раушнинг смята, че фюрера, който той лично познавал, е бил медиум на различни духове и дори Господаря на ада.

Аугуст Кубишек, приятел от детството на Хитлер също споделя сходни наблюдения. В книгата си „Младият Хитлер, който аз познавах“ той разказва за разговор от времето, когато Хитлер е бил на 17 години. Тогава бъдещият фюрер признал, че мечтата му е да върне древната слава на германците. Кубишек разкрива „всякаш друго същество говореше през неговата уста.“

Някои дори твърдят, че папа Пий XІІ се опитал да проведе екзорсистки ритуал над Хитлер отдалеч, но се провалил. Наскоро личният екзорсист на бившия папа Бенедикт XVІ Габриеле Аморти каза за италиански вестник, че Хитлер със сигурност е бил обладан от Дявола. Той добавя, че не само отделни индивиди, но цели народи могат да бъдат инструменти на Лукавия.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още: 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. Nachko 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.