Хороскоп за месец февруари

Овен – Февруари ще започне с куп задължения. Малко време ще имате за себе си и за личния си живот. На работното място ситуацията е такава, че ще ви трябва концентрация и фокус върху приоритетите, защото просто не можете да постигнете някои от нещата. Ще попаднете в ситуации, които ще изискват приспособяване и промени, за които още не сте готови и няма да приемете нищо без съпротива. На 8 февруари Слънцето ще направи секстил с Юпитер и ще ви даде подкрепата си в разработването на вече започнали работни задачи и проекти. Ще имате допълнителна мотивация и насоки за действие. В средата на месеца може да направите нов пробив или да получите по-добра позиция. Венера ще ви даде нови идеи как да подобрите отношенията си с партньора си. Втората половина на февруари ви носи по-романтични моменти благодарение на секстила й с Нептун. Ще имате повече време за любов, но и за партньора, семейството. Би било добра идея да организирате кратко пътуване, да останете насаме с половинката си. През месеца ще имате променливо и по-чувствително здраве, което ще почувствате по-силно след 10-то число.

Телец – Февруари е хармоничен период и носи добри възможности да увеличите доходите си. На работното място ситуацията е малко напрегната. Имате впечатлението, че много от вашите колеги са против вас без причина. Има хора, които действат зад гърба ви и могат да ви причинят вреда, което може да доведе до загуба на важна подкрепа. Проектите се забавят и не можете да направите нищо по въпроса. Важно е да запазите фокуса си върху плановете си и да не се отказвате. В средата на месеца бъдете по-предпазливи, не се доверявайте на случайни малко познати хора. Бъдете внимателни на 22-то число на месеца, когато Меркурий ще направи квадрат с Юпитер с финансовите операции, защото това може да ви причини загуби. В любовен план квадратурата на Марс с Плутон в началото на февруари ще ви донесе сериозни разногласия и конфликти с вашият партньор. В средата на месеца на мнозина ще се случи да се влюбят от пръв поглед. Това е благоприятно време за личния живот. Останалите ще се задоволят само с малко флирт и приключения. Сега не искат да влизат в по-сериозни отношения.

Близнаци –Марс ще направи квадратура с Плутон в началото на февруари и ще ви донесе неприятности в областта на платежните транзакции. Избягвайте да вземате заеми и да прибягвате до тайни канали за парична търговия, защото може да понесете загуби. Секстилът на Венера с Нептун ще ви направи романтично настроени около 17-то число. Ще внесе динамика във връзката ви и ще вкара нещо ново. Ще можете заедно да пътувате или да отидете някой уикенд на място, където да си прекарате добре. В средата на февруари е удобно време свободните да влязат в нова емоционална връзка. Всъщност повечето от вас имате усещането напоследък, че щастието ви избягва, срещате се с погрешните хора и нямате успех. Това, от което имате нужда е още малко търпение. Ще получите шанс, който не бива да пропуснете. Първата половина на февруари ви носи добро здраве, много физическа активност, а втората половина ви очаква спад в имунитета. Може да почувствате изтощение и умора.

Рак –Връзките ви с обществеността ще се подобрят и мнозина от вас ще имате дългосрочни и полезни споразумения с клиентите си. Пазете се от бизнес партньори и колеги, тъй като някои от тях не ви мислят доброто. Опитайте се да вършите работата си добросъвестно и не давайте излишна информация за плановете си. Секстила на Слънцето с Юпитер през първата десетдневка ще ви позволи да увеличите приходите си чрез дела в сферата на услугите. Венера ще направи тригон с Уран в началото на месеца и ще ви донесе изненадваща среща с човек, който ще ви зарадва както с външния си вид, така и с личните си качества, а напрегнатата връзка на Марс с Плутон ще ви донесе сериозно разногласие по отношение на общите цели с любимия човек. Причината е липсата ви на чувство за нуждите на партньора ви. Февруари ви носи добро здраве, но бъдете внимателни. Имате нужда от повече движения и повече развлекателни дейности. Необвързаните от вас ги очакват добри възможности.

Лъв – Новолунието на 4 февруари се случва във вашия 7-ми дом на партньорството. Това означава, че влизате в нова фаза на семейния живот или в живота ви като двойка. В работата ще настъпи малко затишие. През този период е по-добре да не започвате нищо ново. Сега е важно да се спести време и енергия, от които много скоро ще се нуждаете. През месеца е важно да бъдете по-сдържани. Не проявявайте никаква раздразнителност и агресия! Не реагирайте на обиди и предизвикателства. Можете да очаквате различни изненади, особено когато Слънцето влезе във вашия 8-ми дом на интимността след 19-то число. В семейството ще се случи нещо много радостно за вас. Февруари ще донесе на много представители на този знак приятно пътуване, интересни запознанства. Ще се насладите на хармоничен любовен живот. Ако има недоразумения, бързо ще ги разрешите. Звездите ви дават зелена светлина за начало на нови запознанства и развитие на личния живот, но не чакайте нещата да се случват от само себе си. Трябва и вие да положите усилия. В края на месеца може да изпитате умора и слабост. В този период е добре да се погрижите за себе си, да отделите достатъчно време за пълноценен сън и почивка. Възможни проблеми със ставите и гърба.

Дева – Вие сте човек, който обича да планира нещата, но особено в периода до 11 февруари, някои планове могат да се променят. Това може да ви донесе стрес. Този месец вниманието ви е съсредоточено повече върху партньорствата, взаимоотношенията, брак и семейство, отколкото върху работата. Не позволявайте да ви използват на работното място – добре е да помагате на колегите си, но всичко да си има своите граници. Промените, които искате, зависят само от вас и не е нужно да губите мотивацията си като цяло. Благоприятният аспект на Венера и Уран може да доведе до внезапна и решаваща промяна, но и до вълнения, защото няма да знаете какво се случва. Венера от 5-ия ви дом носи спокойствие в любовта, но въздействието й ще се усети по-силно от 14 до 25 февруари. В същото време, в положителен аспект с управителя на вашия знак Меркурий ще донесе романтични моменти и приятни разговори с партньора ви, изпълнени с оптимизъм и планове за общи цели. Свободните представители на знака около 20 февруари могат да имат кармична среща с Телец, Скорпион или Риби.

Везни –Февруари ще бъде месец на промяна към по-добро. Въпреки това ще започнете с голям брой задължения и ще се почувствате претоварени и доста стресирани. Опитайте се да се организирате по-добре, да подредите приоритетите си. Най-добре да приемате нещата такива, каквито са и да се приспособявате към обстоятелствата. В края на месеца ще усетите повече енергия и ентусиазма ви ще нарасне и ще ви бъде по-лесно да се справите със задълженията. Напрегната връзка на Марс с Плутон от вашето поле на любовта, още в началото на февруари ви носи сериозни разногласия с партньора. Целият период е доста труден за вас. Партньорът е недоволен, защото не му обръщате достатъчно внимание и избягвате задълженията си. От вас зависи да как ще го решите този въпрос и дали ще направите усилие да оправите нещата или ще ги оставите така. Либидото расте, което е чудесно за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време заедно, но само ако вашият интерес е насочен към любим човек. Внимавайте, ако имате някои алергии и сериозно подходете към лечението.

Скорпион – В началото на февруари напрегнатата връзка между Марс и Плутон ще направи трудни преговорите за нови бизнес проекти, особено тези, свързани със сферата на обслужването и услугите. Също така ще се появят разногласия и евентуално конфликти с колегите. Ще бъде необходимо да се организирате по-добре. Ще срещнете нови предизвикателства. Венера ще направи секстил с Нептун през втората половина на февруари, което ще ви даде изключителна възможност да се откроите с вашата креативност. Първата половина на февруари ви носи добро здраве. Ще бъдете само по-чувствителни към студа. Затова трябва да избягвате по-дълъг престой навън. Втората половина на месеца ви носи по-крехко здраве. Това ще доведе до спад в имунитета и податливост към инфекции. С партньора си ще прекарвате повече време заедно, ще се насладите на съвместните приятни моменти. Ще си подарите взаимно повече нежност и внимание, отколкото обикновено. Свободните от вас имат шанс да се влюбят през месеца.

Стрелец – Доста положителен и пълен с ентусиазъм започва февруари. Това ще бъде един доста предизвикателен период в много отношения. Трябва да постигнете баланс между любовта, работата и социалния живот. Бъдете много внимателни с парите в този период, защото сте склонни да харчите повече от необходимото. С инвестициите най-добре е да се изчака, сега не е най-доброто време за това. Краят на месеца носи напрежение, но всички проблеми ще бъдат решени. Голямата енергия идваща от Уран и Марс, може по някакъв начин да бъде разрушителна, да доведе до нестабилност, кавги или агресия в личните взаимоотношения. От вас зависи да поддържате мира и хармонията в семейния живот, защото може да се стигне до разногласия. Опитайте се да промените някои неща от вашето поведение и нагласи. За свободните представители на знака може да има несподелена любов и липса на интерес от страна на човека, който ви харесва. Вашата имунна система е слаба и вие ще имате склонност към възпаление на гърлото, така че внимавайте.

Козирог – Февруари започва напрегнато и вие няма да бъдете очаровани от тази енергия на промяната, защото сте човек, който обича нещата да се развиват по-бавно. Препоръчва се повече предпазливост в периода от 7 до 14 февруари, когато е възможно да има напрежение и да възникнат конфликти с началниците ви. В началото на месеца ще имате лоша комуникация с колегите или подчинените си, защото ще искате да работите сами, а това не е непременно най-добрият вариант. Опитайте се да решавате нещата дипломатично и колегиално, защото най-добри резултати се постигат със съвместни сили. Под влияние на Марс и Уран, около 13 февруари, може да има някаква внезапна, но съществена промяна в живота ви. Тези, които са във връзка или в брак, ще имат леко напрегнат период пред тях. Най-добре би било да се въздържате от влизане в конфликтни ситуации. Необвързаните от вас след 4 февруари, когато Венера преминава във вашия знак, ще станете постепенно по-отворени за любов. В периода от 16 до края на месеца може да се случи романтично запознанство с някой, когото познавате от дълго време или принадлежи към знаците Телец, Риба или Везни.

Водолей –В началото на месеца ще се сблъскате с интрига на работното място, която ще ви извади от равновесие. Внимавайте при преговорите, особено като имате предвид конкуренцията. Февруари е месецът, през който ще се фокусирате върху себе си и вашите желания. Всичко, което правите, ще бъде единствено за вас. Понякога ще бъдете твърде егоистични. Все пак ще се опитате да работите върху себе си и вашия характер и да се отървете от някои лоши навици. Ако искате да постигнете прогрес, ще трябва да промените социалния кръг и да се измъкнете от хората, които ви дърпат към дъното. Тези, които са обвързани, най-накрая ще имат по-спокоен период със своя партньор, след бурните събития доскоро. Красивите моменти на любов и на страст ви очакват. Дори и да има някои предизвикателства, ще бъде по-лесно да ги преодолеете през този период. Пълнолунието на 19 февруари може да донесе кризисни моменти на двойки, които са заедно по-дълго време и които имат някакви финансови проблеми. Имайте предвид, че кризисните моменти могат да доведат до намиране на решение, ако и двамата партньори наистина го желаят.

Риби – В началото на февруари в бизнес и делови план нещата не вървят точно както сте планирали, но не го приемайте като нещо трагично. Просто се съсредоточете върху работата и направете най-доброто, което можете и когато този период отмине, ще имате по-добри резултати. Взаимоотношенията с колегите са добри, те ви подкрепят във всичко. Несъгласията, които имате с партньора си в началото на месеца, могат да прераснат в по-голям конфликт, така че би било добре да държите нещата под контрол. Ако нещо ви притеснява, най-добре е да говорите открито с любимия човек и да се държите дружелюбно. Краят на месеца носи по-добра енергия и по-хубави моменти с партньора ви. Отделете време да обичате и да се забавлявате. Новолунието на 4 февруари може да отбележи ново начало в любовния ви живот. Ако сте свободни, има шанс интересен човек да влезе в живота ви чрез приятели. Вие сте предразположени към инфекции на пикочните пътища, пазете се от този период.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.