Хороскоп за ноември

Овен – Ноември ще бъде нестабилен месец, пълен с интензивни емоции. Каквото и да се случи, запазете спокойствие. Поемете дълбоко въздух и изживейте моментите, които ще ви накарат да се почувствате живи. Вие сте от хората, които се придвижват бързо и динамично към определена цел и посока, но въпреки това понякога може да се наложи да намалите скоростта и да не бързате.

Работата този месец ще ви донесе някои препятствия и трудности. Висящите въпроси ще изискват намиране на бързи решения. Изглежда, че планетарната обстановка не благоприятства незабавното им разрешаване. Останете фокусирани и гъвкави. Ще е необходимо да се обърне специално внимание на бизнес партньорствата, връзките с обществеността и проектите, които са от по-голямо и дългосрочно значение. Избягвайте да сключвате нови договори и проверявайте добре всеки елемент, преди да подпишете какъвто и да е официален документ или договор. Позициите ви ще бъдат разклатени от нечии интриги.

Тъй като Меркурий става директен във въздушните Везни на 3 ноември, ако ретроградното му движение е повлияло отрицателно на връзките в живота ви през последните две-три седмици, можете да очаквате с нетърпение скоро всичко да се върне в релсите. Ще започнете бавно да премахвате пречките, които сте имали в обществените и личните отношения, и отношенията с бизнес партньори.

Управителят на вашият знак Марс, също ще стане директен след 14 ноември, като ви дава сила и издръжливост не само да се състезавате с най-добрите, но и да победите! Вашият авторитет и лидерски умения ще започнат да излизат на преден план. Ще изпълнявате задачи, които са ви били трудни в миналото, по-бързо и по-ефективно. Втората половина на месеца благоприятства новите планове; всичко, което планирате, лесно ще бъде изпълнено и ще почувствате допълнително удовлетворение. Приложете част от своя чар, за да постигнете някоя от по-амбициозните си цели. Ще бъдете изумени от това, което може да направи малко очарование! Навременната усмивка може да отвори важни врати.

Венера ще сформира опозиция с Марс на 9 ноември и в дните около тази дата може да се стигне до открита вражда между вас и любимия ви човек. Ако не се опитате да намерите компромисно решение, това може сериозно да наруши връзката ви, дори да доведе до временна раздяла. Венера също така ще направи квадратури с Плутон, Юпитер и Сатурн през втората половина на ноември, което ще доведе до сериозни разногласия относно общите цели и ще затрудни още повече решаването на вече актуални проблеми във връзката ви с партньора.

Телец – През ноември вероятно ще възникнат неочаквани възможности, които ще ви помогнат да напреднете. Този месец инстинктите ви ще бъдат силни и неведнъж ще ви спасяват от неприятности и проблеми.

В професионалната област изглежда, че ще бъдете много заети с напредъка на вашата работа, тъй като някои проблеми няма да могат да се развият по начина, по който искате или очаквате. Трябва да се запитате дали действията, които сте планирали, са достатъчни, за да донесат промените, които ще работят във ваша полза. Венера ще бъде в опозиция срещу Марс и може да наруши разбирателството в отношенията ви с колеги от работата. Ще имате недоволни клиенти, ако работите в сферата на услугите. Ще бъдете принудени да правите често компромиси. Сега не е най-доброто нещо да започнете нов бизнес или да започнете нещо ново през този месец. Мнозина ще имат усещането, че в нищо не им върви и че всичко се е объркало. Това е само илюзорно усещане.

Вашето здраве ще бъде предимно стабилно през ноември. Ще бъдете постоянно в движение, което ще подобри физическото ви състояние. Препоръчително е да използвате месеца за духовен и образователен растеж и да се ориентирате към нови учения и знания. Пазете се от вируси и настинки.

В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко еднообразни, но постепенно ще се подобрят към края на ноември. Около средата на месеца обаче между вас може да възникне известно напрежение. Дългите часове работа, заедно с ежедневната рутина, ще окажат своето влияние върху връзката ви. Опозицията на Венера с Марс на 9 ноември може да доведе до сериозни разногласия, засилени страсти и ревност между вас и любимия ви, да разберете за тайни, които вашият партньор е скрил от вас. Не е изключено да се разбере и за неговата изневяра в някои отделни случаи. Това също може да доведе до временна раздяла. Бъдете отворени за компромиси и разговори. Някои неща остават неразрешени и ще имате усещането, че не можете да продължите напред, докато не ги разрешите. Би било чудесно да говорите за всичко с партньора си и да решавате ключови въпроси за в бъдеще.

Ако сте необвързани, възползвайте се от този месец, но не забравяйте първо да си изясните какво искате. Ще почувствате силно влечение към човек, който не е свободен и който ще ви предложи тайна връзка. Ако се съгласите с това, ще се окажете в неблагодарна ситуация. Повечето връзки, започнати през ноември, няма да бъдат устойчиви в дългосрочен план.

Близнаци – Ноември носи на Близнаците много приключения. Този месец започва с оптимизъм и добри новини, тъй като ще можете да планирате по-активни ходове. След 3 ноември вашият управител Меркурий излиза от ретроградност и вече ще можете да поставяте нови основи навсякъде, където е необходимо и да вземате драстични решения, които ще определят хода на личния ви живот. Вие винаги сте готови за промяна, така ще бъде и през този период. Ще имате много енергия, поради което е възможно да работите по няколко неща едновременно. Ноември носи на Близнаците много възможности за напредък.

След средата на месеца обаче трябва да сте по-предпазливи и сдържани. Планетите ще ви докарат леко объркване, така че контролирайте това, което казвате и не се замесвайте в ситуации, които не ви касаят пряко. Венера ще сформира опозиция с Марс на 9 ноември и ако се занимавате с бизнес, ще доведе до прекратяване на едно сътрудничество, което може да ви причини загуби. Избягвайте вземането на заеми и поемането на финансови рискове. И още, Венера ще направи квадратури с Плутон, Юпитер и Сатурн през втората десетдневка на ноември, което ще ви направи склонни към рисковани инвестиции и това може да ви причини сериозни загуби, ако не внимавате.

Ноември ще бъде много интересен месец, с добро настроение. Вашето творческо мислене ще ви даде предимство пред вашите конкуренти. Възползвайте се от това, за да направите най-добрата сделка. Във финансите си бъдете по-внимателни. Харчете пари само за необходимите неща.

Чувствате се добре, но често сте под стрес. Възможен е спад на имунитета. Склонни сте лесно да прихващате настинки. Избягвайте ветровито и дъждовно време за разходки. Възможни са проблеми с бъбреците, панкреаса, черния дроб и пикочните пътища. Ще бъдете склонни към главоболие.

Morkadis

Уверете се, че обръщате достатъчно внимание на семейните си отношения, за да балансирате атмосферата и да намалите напрежението. Избягвайте да се държите егоистично в предизвикателни ситуации и ще видите, че нещата могат да се наредят приятно. Ако сте във връзка, внимавайте с флиртовете.

Понякога сте тъжни и депресирани и трябва да говорите открито за това с партньора си, така че той да не мисли, че ви е наранил. Честността ще спаси връзката ви. Ако можете, пътувайте някъде за ден-два, за да презаредите батериите си и да се отпуснете. Този месец е идеален за кратко бягство. Уикенд с партньора ви на релаксиращо и ободряващо място е много добра идея.

Свободните Близнаци ще се радват на вниманието, което получават от противоположния пол, но един човек по-специално ще им привлича вниманието.

Рак – Ноември ще бъде добър месец за Раците, които ще покажат смелост и решителност, постоянство в постигането на целта си. Важното е да преодолеете песимизма и страховете, които ви пречат да живеете и да се движите напред. Тогава всичко ще се окаже точно както трябва. Винаги готов и съпричастен, Ракът продължава по пътя си, опитвайки се да преодолее препятствията, поддържайки почтено и уважително поведение.

Противопоставянето на Венера с Марс ще доведе до сериозни разногласия с началниците. Трябва да сте готови да правите компромиси. Марс ще премине в директно движение във вашата сфера на работата и кариерата след 14 ноември. Бавно ще започнете да разрешавате всичко, с което сте се сблъсквали в миналото. Венера ще влезе в знака на Скорпион на 21 ноември, където е в изгнание, което ви предупреждава да избягвате да се занимавате с финансов риск. Третата десетдневка на месеца ви носи повече успех, по-добри печалби и решение на трудностите. Ще срещнете нови хора, с които със сигурност ще си сътрудничите в бъдеще.

Приятелството ще излезе на преден план в средата на месеца. Раците ще искат да прекарват повече време с приятелите си и да се отпуснат в тяхната компания. Слънцето и Меркурий в Скорпион ще ви дадат по-голяма сигурност и ще ви помогнат да изразявате открито чувствата си. Ще бъде по-добре да добавите упоритост и рационалност към вашата чувствителност, тъй като те ще ви помагат да правите по- добър избор в ежедневието си.

Избягвайте да се излагате на твърде студено време, вятър и дъжд. Можете лесно да настинете. През по-голямата част от ноември здравето ви ще бъде стабилно, а жизненият тонус добър.

Втората десетдневка на месеца ви носи променлив период, в който е възможно да настъпи охлаждане във връзката с любим човек. Ще бъдете обхванати от ревност, често неоснователна, но партньорът ви също може да се оплаче за нещо, което не е по ваша вина. Добре е да говорите честно за нещата, които ви притесняват отдавна. Имайте предвид, че всичко е разрешимо, ако има отворена връзка и желание за компромис. Звездите ви предупреждават – стабилността в партньорствата може да бъде нарушена от романтичните ви интереси, идващи отстрани. Поток от чувства през ноември заплашва да ви отведе във води, където реално погледнато не можете да плувате – двойственият живот не е за вас. Помислете за това като за изкушение и преценете добре своите ценности и колко много означава за вас това, което имате, така че ако прецените, че искате да го запазите, съсредоточете енергията си върху регенерирането на връзката. Свободните представители на знака също ще бъдат в романтично настроение, с възможни обрати и изненади, които не са очаквали (въпреки че може би са ги пожелали).

Лъв – Ноември не е месецът, в който ще почивате. Имате все повече отговорности и ще трябва да организирате добре времето си, за да постигнете всичко. Важно е мотивацията да е на високо ниво и да продължите да бъдете усърдни, защото ви предстоят големи успехи, след толкова усилия. Ще имате затруднения в работата с колегите. През третата десетдневка на месеца благоприятните аспекти на Меркурий ще ви помогнат да преодолеете повечето трудности и да подобрите приходите си. Ще се занимавате повече с проблемите на другите, отколкото със своите. Също така ще трябва да се адаптирате към ситуациите, които са пряк резултат от вашите минали действия. Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете целите си. Ще има конфликт между професионалните интереси и семейните проблеми. Трябва да балансирате нещата и да успеете да проявите еднакво внимание и в двете области, справяйки се с различните проблеми, които ще възникнат.

Вашият имунитет ще бъде отслабен през първата и втората десетдневка на ноември. Възможни са дихателни проблеми, ще бъдете по-чувствителни към промените в метеорологичните условия. Лесно ще се уморявате и ще ви трябва повече почивка. В партньорствата ви трябва търпение и стабилност повече от всичко друго през този период. Опитайте се да не влизате в спорове и конфликти с партньора си, не го провокирайте със саркастичните си критики, бъдете любезни и спокойни. Може да има проблем с ревността – с партньора или с вас – и това е нещо, което отразява проблем, на който трябва да погледнете заедно, да поговорите с голямо разбиране, но решително и без да издърпвате килимчето изпод краката на партньора или да „забивате глава в пясъка“.

Свободните Лъвове ще имат просветляващи прозрения през ноември – ще бъдат създадени ситуации, в които вие ще разберете дълбоко всички аспекти от живота си, вашите нужди и желания и ще можете да коригирате погрешните нагласи и очаквания, които имате от любовта. В любовния ви живот планетите ще ви благословят с позитивно настроение и ще ви дадат перспектива да намерите любовта. Ако бъдете много активни в социалния си живот, това ще помогне на любовния ви живот. Можете да срещнете човек при публични събития или професионални събирания. В края на ноември ще срещнете човек, с когото ще имате много общи интереси.

Дева – През ноември ще се фокусирате най-вече върху вътрешните проблеми, а не върху кариерата си. Ще трябва да се справите предимно с вътрешните си нужди, както и с тези, свързани със семейството ви. Ще осъзнаете колко е важно да правите неща, които ви доставят удоволствие и носят емоционално удовлетворение. В крайна сметка ще разчитате все повече и повече на хората около вас, тъй като ще имате нужда от тяхната подкрепа, за да постигнете целите си. Уверете се, че поддържате гъвкаво поведение, не бъдете твърди. Опитайте се да се приспособите към ситуации, които ще направят ежедневието ви по-гладко и приятно.

Девите искат да напредват в работата този месец и се опитват да се представят в най-добрата си светлина. Мнозина ще искат да реализират потенциала си, но на практика няма да е толкова лесно. Докато вие внимателно планирате и работите усилено и добросъвестно, други искат да се отърват от отговорностите или да прехвърлят топката във вашето поле. Избягвайте нови инвестиции, особено инвестиции в големи и дългосрочни проекти.

Чувствате се добре, но сте доста изложени на стрес. Спете повече и почивайте повече. Имате нужда от повече време за почивка и релакс. Избягвайте продължително излагане на влажно време. Вашите дихателни и пикочните пътища ще бъдат чувствителни, където може да възникнат проблеми. Вие ще бъдете най-податливи на възпаление в областта на гърлото.

Този месец ще бъде положителен за вашия любовен живот. Ако сте самотни, това може да е месецът, в който ще се срещнете със следващия си партньор. Ще се чувствате изключително удобно в собствената ви кожа и ще придобиете ново самочувствие, което ще се отрази на външния вид. Ще бъдете привлекателни и няма да останете незабелязани от хората около вас. Това ще ви помогне да създадете нови познанства. Романс може да възникне на работното ви място или на места, които посещавате по- често, или в района, където живеете.

Ако сте във връзка или сте женени, нещата ще бъдат през повечето време хармонични, с малки изключения. Ще откриете нови общи интереси с партньора си, които ще ви позволят да избегнете монотонността и да се включите в нови съвместни дейности, на които и двамата ще се радвате.

Венера ще направи квадратура с Юпитер в средата на месеца. Избягвайте страничните флиртове и всякакви тайни във връзката си с любимия човек.

Везни – Действайки изключително в съответствие със собствените си принципи, представителите на знака Везни влизат в нов, премерен и успешен живот. Вашият интерес ще бъде по-фокусиран върху домашните и семейните проблеми. Трябва да бъдете по-внимателни в тази област. Вашите собствени сили ще бъдат достатъчни, за да постигнете целите си и да се придвижите смело към тяхното постигане. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите, ще се справите и сами. Трябва да обръщате по-малко внимание на мненията на другите за вас.

По време на работа този месец не се очаква да бъде много продуктивен. Решенията, свързани с развитието във вашата кариера, ще претърпят значителни промени. Многократно ще бъдете принудени да промените плановете си. През ноември ви очакват делови (бизнес) предизвикателства, с които трудно ще се справите. Ще имате много отговорности и ще бъдете под стрес. Особено внимание трябва да се обърне на нови предложения и проекти, които ще се появят от нищото. Не бързайте да ги приемате, преди да съберете повече информация за човека и за неговото предложение, защото в действителност всичко може да не е толкова просто, колкото ви го представят. Избягвайте да участвате в рисковани проекти и бъдете внимателни при боравенето с пари. Ще срещнете трудности в областта на услугите и творческите дейности поради предизвикателните аспекти на Венера през втората десетдневка на ноември.

Безработните Везни ще имат доста добри шансове да получат нова работа. Ще бъдете в стабилно здраве през по-голямата част от месеца. Единственото важно нещо е да избягвате студеното и влажно време, защото можете да настинете. Бъдете умерени във всичко и отделяйте достатъчно времето за почивка. В началото на месеца може да се почувствате малко претоварени и дори неспокойни. Тези усещания са временни и ще бъдат причинени изключително от умора.

Любовният ви живот призовава за внимание този месец, тъй като изглежда, че връзката ви ще се сблъска с проблеми и напрежение. Планетарната настройка ви оказва негативно влияние в тази област и по-добре е да бъдете по-сдържани. Вашата връзка ще бъде подложена на изпитание и ако е доста силна, ще може да оцелее. Ако не е, тогава е време да преразгледате фактите и да видите кое е най-доброто за вас и вашия партньор. Може би отделен жизнен път е по-добър и за двамата. Втората половина на ноември ще ви даде възможност да разрешите възникналите разногласия, защото Марс ще се движи директно. Ако връзката ви е предимно хармонична, това ще бъде само
временна криза и скоро ще постигнете необходимата динамика в отношенията.

Скорпион – Ноември е вашият месец и вие ще блестите във всеки аспект. Пригответе се за много екшън. Слънцето е в знака ви до 21 ноември, захранва първият ви дом на независимост и самостоятелни проекти. Ако сте положили добри основи и солидна конструкция за целите си в предишния период, сега е моментът да поискате от Вселената това, от което се нуждаете. Бъдете сигурни, че ще получите отговора по най- невероятните начини.

Професионалният сектор не е особено облагодетелстван, така че направете плановете си сега и ги изпълнете по-късно, през по-благоприятни периоди. Професионалният ви живот няма да бъде във фокуса ви през този месец. Пазете се от тайни врагове и избягвайте да се занимавате с всичко, в което не сте достатъчно квалифицирани. Скорпионът има добра интуиция, която ще му позволи да действа добре във всяка ситуация.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, изпълнен със страст и импулси. Вероятно ще се поддадете на много физически удоволствия. Това ще бъде период на големи промени, наложени от сили, които не можете да контролирате. Вие сте просто свидетели на събитията, затова ги приемете и продължете напред. Запазете спокойствие и се възползвайте максимално от положителното влияние.

През първата половина на ноември здравето ви ще е чувствително и е възможно възпаление в областта на пикочните пътища. Избягвайте да прекарвате дълги периоди от време на места, където е студено и влажно и се обличайте по-топло. Ще бъдете склонни към настинки.

Вашият личен чар ще ви направи център на внимание и лесно ще можете да привлечете нови хора. Ако сте необвързани, забавлявайте се и се потопете в играта за съблазняване. Внимавайте да не сплашите другите с ентусиазма и самочувствието си. Трябва да поддържате добър баланс. Ноември обаче не е добре за вас да започнете нова емоционална връзка.

Съжителството във вашия брак или във връзката ви ще бъде много гладко и хармонично. Насладете се на силните емоции и благосклонността на Вселената. Възможна е добра новина, която е свързана със семейни събития. Може да закупите кола или нещо, което сте чакали от известно време, да бъде реализирано през този период.

Противопоставянето на Венера, която управлява вашето любовно поле с вашия управител Марс на 9 ноември, ще доведе все пак до малки разногласия с партньора ви. Важно е да се търси взаимно приемливо решение, за да не се прекъсне връзката. Противопоставянето на Венера с Уран през третата десетдневка на месеца ще ви направи склонни към внезапни решения и реакции.

Стрелец – През ноември ще се фокусирате най-вече върху семейния и домашния си живот, тъй като планетите ви насочват повече към тази посока. Изглежда, че вашите бизнес дела нямат значителен потенциал за развитие, така че не хабете енергията си ненужно. Опитайте се да създадете хармония у дома. Стабилността в личния ви живот ще бъде от голямо значение за вас, тъй като ще се отрази на вашето емоционално състояние.

Можете да се почувствате на гребена на вълната, изпълнени с нови идеи и намерения, но дори да искате да предприемете действия, много обстоятелства ще ви попречат да го направите точно сега. Изглежда, че вашите делови проблеми и планове „замръзват“ за известно време през този месец. Планетарната обстановка не благоприятства тяхното развитие, инвестициите или динамичните стъпки като цяло. Така че, по-добре се ограничете до ежедневните си задължения, като внимавате да не оставяте никакви висящи проблеми.

През месеца ще има много работа пред вас и дори ще имате силна конкуренция и трябва да се доказвате. Отделните личности от вас вече могат да получат признание от шефа и повишение или по-добра работа.

Ще бъдете изправени пред много ситуации и въпроси, които ще изискват спешно решение. Сега не сте особено във форма, за да вземате правилното решение и сте слаби по отношение на хората, които са забелязали къде е вашата Ахилесова пета и се насочват точно към нея. Приливът обаче на сила и енергия, заедно с подкрепата на вашето семейство, ще ви помогнат да се справите с всички трудности и препятствия, които ще възникнат през този период.

През ноември здравето ви ще е чувствително, поради което е необходимо да почивате повече, да не прекалявате с никакви действия и да предприемете превантивни мерки, за да се предпазите. Можете да почувствате проблеми в областта на коленете, кръста, пикочните пътища и ще бъдете склонни към настинки и вирусни инфекции. Обърнете внимание на диетата си, защото стомахът ви е слабо място този месец. Понякога може да се чувствате депресирани, без да знаете защо. Това е преходно.

Меркурий, който управлява вашето любовно поле, в началото на месеца ще направи квадратура със Сатурн и ще ви донесе неразбиране от страна на любимия човек. Могат да се появят разногласия относно общите цели. В любовта можете да очаквате напълно внезапни промени и неочаквани събития. Голяма част от тях ще бъдат свързани с работното място и можете да изпитате ухажване от хора, от които не го очаквате.

Водолей – През ноември предстоят промени в живота на Водолея. Те могат да бъдат свързани с всеки аспект от живота. Неизчерпаем източник на идеи, вие знаете как да се адаптирате. Бъдете по-предпазливи. Необходимо е да внимавате пред кого и какво казвате, защото всичко, което казвате, може да бъде интерпретирано по съвсем различен начин и вашите думи да ви изиграят лоша шега. Опитайте се да не разказвате на никого за вашите планове.

Пригответе се за сериозна работа, за да можете да се отървете от натрупаните проблеми, които трябва да бъдат решени до края на годината. Това ще бъде подходящ момент, когато ще имате възможност да разрешите трудни ситуации от миналото и настоящето си. Ще бъдете изпълнени с енергия, но едва ли ще успеете да изпълните плановете си бързо и лесно, тъй като ще възникнат препятствия. Представителите на знака могат да се сблъскат с неочаквани трудности. Надеждите ви за по-добро обаче няма да угаснат, а напротив, желанието ви ще нараства все повече и повече.

Ежедневните задължения ви натоварват ненужно и бихте могли да прехвърлите много неща на някой помощник. Трябва обаче да държите под контрол всичко, което можете. Бъдете много внимателни с финансите. Препоръчително е да прочетете много внимателно какво подписвате и да избягвате сключването на договор. Пазете се от измамата в началото на ноември. По това време също бъдете внимателни в транспорта и на обществени места.

Мнозина Водолеи ще бъдат подложени на достатъчно силен натиск от определени обстоятелства, които те не могат да променят и трудно ще понасят, а може би и под натиска на конкретни хора – роднини, партньор, други. Възможни са чести главоболия, промени в кръвното налягане и проблеми с равновесието. Има тенденция към депресия. И не забравяйте, че е много важно да спазвате лична хигиена и да се придържате към съветите на лекарите – това ще ви спаси от вирусно заболяване и ще запази вашето здраве и това на близките ви. Препоръчва се да се грижите повече за себе си.

Самотните представители на вашия знак няма да останат без вниманието на противоположния пол. Водолеите, които не са във връзки, може да им излезе късметът, ако са по-авантюристични и по-напористи. Възможно е да се срещнете с някой специален човек, който ще привлече интереса ви, с когото можете да развиете сериозна връзка. Не бива обаче да бързате с нещата и да правите далечни планове.

Любовните изкушения могат да обхванат и тези, които вече са обвързани или женени. Ако това се случи, ще трябва да помислите добре дали си струва да рискувате брачните отношения в името на несериозен флирт. Тъй като Слънцето и Меркурий образуват негативни аспекти с Уран – небесният покровител на вашия знак, много е възможно да има неочаквани обрати в сюжета и не толкова приятни.

Риби – През ноември ще плувате свободно в кипящия океан на живота. Хороскопът ви показва много неочаквани събития и срещи в началото на месеца, които могат да нарушат обичайният ви и удобен начин на живот. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт и да действат по-решително и смело.

Промените в настроението ще пречат. На фона на емоционалната нестабилност не могат да се вземат важни решения. Към средата на месеца късметът ще се присъедини към вас и ще стане ваш спътник. Ще почувствате облекчение. Много Риби ще могат да възвърнат силите си, да подредят мислите си и да се движат по-уверено в делата си. Средата на ноември ще бъде период на вземане на важни решения. Тези, които проявят
търпение и издръжливост, ще получат това, за което са се борили, но може би не в степента, в която са очаквали.

Ситуацията на работното място този месец като цяло е спокойна и приятна. Връзките с колегите са на задоволително ниво и се разбирате добре. Когато най-накрая осъзнаете, че всичко е въпрос на споразумение и че добрата дума желязна врата отваря, между вас няма да има повече нетърпимост и междуличностните отношения в работата ще са повече от удовлетворяващи.

Повечето от вас могат да очакват подобрение по отношение на финансите. Имайте предвид, че може да последват значителни финансови разходи преди края на месеца, така че би било добре да спестите колкото се може повече пари.

Ноември ви носи добро и стабилно здраве. Вашата жизненост и физическо състояние ще бъдат подсилени с вашите добри грижи за вашето здравословно състояние. Пазете се от преумора и прекомерен стрес.

Нещата в любовният ви живот няма да са точно идеални. Съдбата ще ви подложи на изпитание. Във вашата връзка скоро ще настъпят забележителни промени. Това означава, че ще трябва да прегледате съществуващите условия и да видите какво трябва да бъде променено, за да направите ситуацията по-функционална. Рибите, които имат връзка, през този месец ще имат недоразумения с партньора си, а повечето кавги ще бъдат на базата на финансови затруднения, различно отношение към живота или семейни ценности, в някои случаи изневяра на единият от вас. Ще трябва много търпение, за да се намери взаимно приемливо решение. Не позволявайте на други хора да се намесват във въпроси, които касаят само вас двамата. Трябва сами да разрешите противоречията си.

Ако сте свободни, ще ви привличат хора, които са образовани, знаещи и способни да ви отведат в нови светове, далеч от тривиалното.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.