Цветът на очите може да каже много за характера на един човек

pixabay.com

Мнозина твърдят, че в очите са скрити всички тайни на човека. Нека се опитаме да разберем какво можем да открием за себе си и за хората около нас.

Сини очи

Притежателите на сини очи са романтични, сантиментални и чувствителни. Често приемат всичко присърце, могат да се разстроят по различни причини, не само за себе си, но и за другите. Ето защо синеоките хора се обграждат с много приятели и познати, винаги готови да помогнат със съвети и дела. Често, тези хора имат склонност към творчески професии.

Сиви очи

Тези хора не се страхуват от работа. Имат остър ум и логическо мислене, обичат да научават нови неща. Хората със сиви очи често са интроверти. Успехът в живота си постигат чрез упорит труд и решителност.

Правят всичко спокойно и задълбочено, разчитайки само на себе си. Това са смирени и надеждни хора. Те винаги ще ви подкрепят и помагнат. Смело посрещат трудностите, използвайки своя опит и интелигентност.

Черни очи

Хората с черни очи имат мощна вътрешна сила, която може да преодолее всички препятствия. Те са целенасочени и умни, поставят си цел и уверено се движат към нея. Това са индивидите, за които целта оправдава средствата.

Тези хора не са склонни да общуват с непознати, но обичат да научават информация за другите. Те са страстни натури и показват това на околните.

Зелени очи

Зеленооките хора се радват на голям авторитет сред колеги, приятели и роднини. Те са заслужено уважавани и ценени. Това са харизматични и любознателни личности, често с красив външен вид. Личността им остава загадъчна за околните, сякаш хипнотизират с погледа си. Много често притежателите на зелени очи са ревниви. Понякога, ревността им надхвърля всички граници и здравия разум. В пристъп на ревност тези хора могат да наранят другите.

Кехлибарени очи

Рядък цвят на очите, понякога наричан змийски. Собствениците на кехлибарени очи имат артистичен характер, който се характеризира с необичайност и креативност. Те са непредсказуеми и проницателни. Това са верни приятели и партньори в живота, които се превръщат в истинска подкрепа за семейството и приятелите. Тези хора знаят как да си поставят правилните цели и уверено ги постигат, те са в състояние да се борят за любовта докрай.

Кафяви очи

Morkadis

Хората с кафяви очи са със силна воля. Те са доста раздразнителни и импулсивни. Тези хора не обичат ситуации, които изискват търпение, защото искат всичко на момента. В същото време това са верни приятели, които винаги ще ви подкрепят в труден момент. Те бързо се влюбват и създават силни връзки. При старание и упорит труд те ще бъдат успешни в кариерата си. Имат отлични лидерски качества.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Нумерология: Какво разкрива името за характера на човек

10 странни, но сигурни признака, че сте интелигентен човек

Тези 5 неща могат да променят цвета на очите ви

Какъв е характерът ви според кръвната група

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.