Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

монети

На всеки от нас му се е случвало да намери стотинка на улицата, докато се разхожда. Обикновено в такива случаи се радваме на късмета си, прибираме паричката в джоба си и забравяме за нея.

Ако обаче често ни се случва да намираме дребни монети на пътя, става дума за нещо повече от щастлива случайност. Това е начин, чрез който наши починали близки се опитват да ни дадат сигнал, че бдят над нас и ни закрилят, категорични си медиумите.

Честото намиране на дребни пари по пътя е знак, изпратен ни от създания от други измерения. Това са наши ангели-пазители, които искат да ни кажат, че ни наблюдават и следят за нашето добруване. Това може и да са духове на наши починали баби, дядовци и ли други родственици, които ни закрилят и от отвъдното.

Захвърлената монета на пътя не е единственият знак, чрез които пазителите ни говорят. Други подобни сигнали са рязката промяна в температурата, хвърчащите бели перушинки, странната миризма. Чрез тях ангелите, които бдят над вас, искат да ви кажат, че трябва да сте спокойни и уверени, защото те ви пазят.

Понякога ангелите-хранителите искат да загатнат не само за присъствието си, но и да ви предупредят за опасност. Като такъв знак можете да разтълкувате честото изпускане на предмети у дома или излизането извън строй на някои нови електроуреди. В такива случаи трябва да осмислите добре плановете си и да внимавате с новите начинания, съветват още експертите по спиритизъм.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Спрете лошия късмет и безпаричието с ето тези ритуали

Фън шуй специалисти: Ето как да привлечете любов и богатство

Какво означава, ако часовникът показва 11:11?

Ако това ти се случи на чужда сватба, скоро и ти ще се задомиш!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.