Чудодейни изцеления на болни хора

Медицината от дълги години се мъчи да си обясни някои чудодейни изцеления на болни хора, за които се е смятало, че не могат да бъдат излекувани. Традиционната медицина смята тези случаи за щастливи изключения и не подкрепя теории, че човешкото тяло има силата и възможността да се лекува само.

Съществува обаче един раздел – интегративната медицина, която възприема лекаря и пациента като двете страни на една монета. Това означава, че лечението се извършва колкото от лекаря, толкова и от пациента. Зависи и от двамата.

Интегративната медицина набляга на здравословния начин на живот и на силната връзка между ума и тялото. Това става чрез балансирана диета, упражнения, медитация, управление на стреса и др. Смята се, че по този начин ще помогнем на тялото си да се отърве от лошите гени, които предизвикват някои от най-страшните заболявания.

Независимо дали вярваме в традиционната или интегративната медицина, ето няколко случая, в които чудото на изцелението се е случило и не може да бъде обяснено по пътя на логиката.

Анабел Бийн

Анабел прекарала цялото си детство по болници заради хронично храносмилателно разстройство. Едно падане обаче всъщност спасява живота ѝ. Тя пада от голяма височина в кухината на едно дърво. Не само че се измъква без драскотина, но и злополуката я отървава от болестта. В период от няколко седмици след инцидента тя е напълно излекувана.

Грейсън Кирби

Ужасяваща катастрофа поставя Грейсън в кома, от която лекарите дават 5% вероятност да се събуди. Но той го прави – десет дни по-късно. Семейството отдава чудото на молитвите, които не само те, но и хора от цял свят отправят за изцелението му.

Джейкъб Богър

Джейкъб е диагностициран с последна степен на рак и шансовете му за живот според съвременната медицина са между 30% и 40% в следващите няколко години. И той се обръща към вярата. Спира химиотерапията и се уповава единствено на Бог и молитвите. Днес няма рак.

Джон Смит

Джон Смит прекарва 15 минути под вода в замръзнало езеро. Вследствие на замръзването той изпада в кома и лекарите се опитват да го съживят в продължение на 45 минути. В крайна сметка, малко преди да се откажат, той се съживява.

Алсидес Морено

Той пада от 47 етажа височина. И оживява. Морено мие прозорци на сгради. Един ден той пада от 47 етаж, претърпява множество фрактури, счупени ръце и крака, ребра. Изпада във вегетативно състояние в продължение на три седмици. След това започва бавно да се възстановява, а днес ходи по улиците все едно нищо не се е случило. И това ако не е чудодейно изцеление.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

10 вида нетрадиционна медицина

Медицина и наука: иде ли времето на хибридите?

Чудесата на древната медицина

Безмозъчният французин – загадка за медицината

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.