Ярка огнена топка прелетя в небето над Тайланд (ВИДЕО)

Ярка огнена топка прелетя в небето над Тайланд късно вечерта на 2 ноември.

Жители на страната имаха възможност да наблюдават и да заснемат няколко секунди в небето голям неизвестен обект. Видеозаписи, направени от очевидци, бяха качени в местните социални мрежи, а свидетели сътвориха редица свръхестествени обяснения за феномена, сред които и извънземно нашествие.

Неизвестният обект обаче се оказа метеорит, който изгоря в горните слоеве на атмосферата, без да достигне до земята. По данни на Националния научно-изследователски институт по астрономия на Тайланд метеоритът е бил с относително малки размери и не е представлявал опасност за хората.

На подобно явление станаха свидетели жителите на тайландската столица Банкок и през септември.Тогава в небето прелетя голям обект, оставяйки след себе си ивица от бял дим.

инфо: dariknews.bg

Вижте още: 

МЕТЕОРИТЪТ ХОБА – ПАДНАЛ ПРЕДИ 80000 ГОДИНИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ЗЕМЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Chavdar Dimitrov 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.