Американка разбра, че е бременна час преди да роди


бременнаАмериканка разбра, че е бременна час преди да роди. Катерина Кропас узнала за бременността си, пристигайки в болницата заради остри болки в гърба. След преглед лекарите установили, че съвсем скоро 23-годишната пациентка ще ражда.

„Лекарите ме прегледаха и по спешност ме изпратиха в родилното. Разбрах, че съм бременна в 10.15 часа, а в 11.06 часа се роди дъщеря ми“, разказва младата майка.

Младата жена признава, че не е имала никаква представа, че ще става майка заради липса на обичайните признаци на бременност, а натрупаните в последните месеци килограми си обяснявала с преяждането около празниците.

Кропас е кръстила бебето си Ели. Момиченцето е здраво и се радва на голяма популярност.

инфо: cross.bg

Вижте още: 

75-ГОДИШНА МАРОКАНКА ИЗУМИ ЛЕКАРИТЕ, СЛЕД КАТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЦЕЛИ 46 ГОДИНИ Е БИЛА БРЕМЕННА 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.