Американските военни пуснаха нова информация за НЛО (видео)

Пентагонът пусна нова информация за серия любопитни срещи между военноморски пилоти на САЩ и неидентифицирани летящи обекти.

“Докладите за опасността” включват детайли за размера и формата на „неидентифицираните летящи феномени.“

„Непознатият апарат изглеждаше малък на външен вид, приблизително с размера на куфар и беше сребърен на цвят,“ се чете в доклад, описващ инцидент от 2014 година. Тогава самолет на военноморските сили преминава покрай обекта на около 1000 фута, но не успява да определи вида му.

Друг доклад от 2013 описва обект, който „има приблизително 5 фута размах на крилете и е бял на цвят, без никакви други отличителни характеристики. Заради малкия размер, обектът е определен като неидентифицирана летяща система.“

Докладът твърди, че това биха могли да бъдат дронове, въпреки че в района не е имало идентифицирани оператори.

Новините идват след серия от НЛО видео материали, публикувани благодарение на разследване от 2017 на Ню Йорк Таймс. Трите видеа показват странни по форма обекти, реещи се над повърхността на океана, а други се изстрелват към небето без видими методи на задвижване и тяга.

Наскоро пентагонът формално пусна трите некласифицирани видео материала, отбелязвайки че, „след преглед, департаментът е установил, че трите видеа могат оторизирано да се публикуват, тъй като не разкриват никакви чувствителни възможности или системи.“

„Департаментът по отбраната публикува видеата, за да разсее всякакви погрешни схващания сред обществеността по въпроса дали материалите, които циркулират в медийното пространство са истински,“ каза Сю Гог, говорител на департамента по отбраната пред CBS News миналия месец.

„Въздушните феномени наблюдавани във видеата остават характеризирани като неидентифицирани.“

Само преди около година американските военноморски сили обявиха, че работят по нови насоки към своя персонал за срещи или сблъсък с „неидентифицирани въздухоплавателни средства.“

източник: megavselena.bg

Вижте още:

Скриха ли военните НЛО в Зона 51 и Розуел?

ВМС на САЩ: Секретните НЛО файлове са опасни за националната сигурност

Повече сигнали за НЛО заради COVID-19

Американските военноморски сили потвърдиха автентичността на видео с НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.