Астролог: 2019-та година носи справедливост, духовност и израстване

2018-та година беше в знака на Скорпиона, което даде изява на низки страсти. Страхът стана като етикет на изтеклата година, а страхът в астрологията е противоположният полюс на любовта. 2019-та година е под знака на Юпитер в Стрелец. Това означава, че можем да очакваме да има справедливост, духовност, израстване. Тогава, когато тези, които направиха бедите през изтеклата година, ги осъзнаят и поправят, това ще бъде добре. Това каза пред Нова телевизия астрологът Стилиян Иванов.

По думите му 2019 година ще внесе илюзия, че нещата са се оправили, защото през 2020 година идва едно стряскащо от гледна точка на астрологията събитие – имаме съвпад на Плутон, Сатурн, Юпитер в Козирог и повторен съвпад на Юпитер в Уран. Това са явления, които се случват на няколкостотин години.

„Това означава, че ако през 2019 година ние не си извадим поуки, не потърсим отговорност от тези, които са нарушили правилата на играта, то тогава катаклизмът ще доведе до разрушаване на системата. Ако обаче ние сме се възползвали от това положение на Юпитер в Стрелец, работили сме за израстване на обществото като цяло, не смятаме, че нашето нещастие е по-важно от нещастието на другите, то тогава този катаклизъм няма да бъде толкова страшен. Всеки от нас има различен избор”, каза Иванов.

„През настоящата година субективно усещане за лекота и щастие ще има за представителите на Скорпион, Стрелец, Водолей, Телец и Лъв. По-тежко ще е за представителите на зодия Козирог, както и за хората с асцендент Козирог.

инфо: novini.bg

Вижте още:

2018: Годината на някои от най-невероятните научни открития

Астроложката Алена: Мерете си думите и се обичайте през 2019 г.

Хороскоп за всички зодии за 2019 година

Това са тежките предсказания на Нострадамус за идната 2019-та година! Вижте ги

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.