Астроложката Алена: Мерете си думите и се обичайте през 2019 г.

През 2019 година, година на Юпитер и подвластна на вибрация 3, е в наша полза да се съобразим с изискванията за начина на общуване в личния и професионалния живот, в отношенията ни с нашите близки, роднини, приятели. Рисковано е да говорим необмислено. Една грешна или неразбрана дума може да превърне във враг довчерашен приятел. Любовта да премине в омраза. Разбирателството да прерасне във война, предупреждава астроложката Алена, пише в. „България днес“.

Рисковано е да правим предложение за годеж или брак, ако е плод на спонтанно решение или шега, която отсрещната страна няма да разбере.

Може на моменти да сме неуверени, защото ни е трудно да предвидим какво ни очаква, особено ако живеем с част от обкръжението си в неразбирателство, ако и след навършване на пълнолетие и в по-зряла възраст мнозина са подвластни на непреодолима родителска опека, която им пречи да са щастливи в любовта и брака и дори води да разводи и болезнени депресивни състояния. Най-важното, което сме длъжни да осъзнаем, е, че не бива да използваме нечии чувства, за да постигаме целите си, правило, което важи с пълна сила за родените в Козирог, особено повлияни от Сатурн на своя трон в този знак, защото си печелим враг в лицето на употребения, но обичащ ни човек. Предупреждението важи и за представителите на останалите зодиакални знаци.

Повлияни сме от годината на Земния глиган, заради която съгласно източния зодиак също ни очакват промени.

Обезверени самотници, без значение на каква възраст са, най-сетне ще срещнат подходящ партньор. Не бива да се притесняват от силата на връхлетелите ги чувства, след като съдбата им позволява да се лишат от тегнещата им от години самота. Проблемни бракове с лекота може да бъдат стабилизирани, стига да не е нарушена съдбовната забрана при тяхното сключване.

Глиганът подкрепя и дарява щастие на всички, които държат на стабилните семейни отношения, но наказва жестоко флирта и изневярата при семейните и обвързаните. Сключвайки брак, не се страхувайте от новото в живота си, не се обръщайте към миналото си и нито за миг не се съмнявайте в правилността на вашия избор, стига и съдбовната ви забрана за брак да е отпаднала и да сте убедени, че до вас е голямата ви любов.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Изберете Снежанка и ще получите прогноза за 2019

Без ретроградни Венера и Марс през 2019 – и любовта, и агресията ще са в изобилие

Това са тежките предсказания на Нострадамус за идната 2019-та година! Вижте ги

За тези 3 късметлийски зодии 2019 година ще е невероятно щастлива!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.