Астропрогнозата за 21.11.18: Чудесно време за решаване на практически въпроси

Луната e в знак Телец от 01:44ч, където ще остане до 06:12ч на 23 ноември.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Добре е за срещи с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ   14 лунен ден, който започва от 15:49ч на 20 ноември и продължава до 16:19ч на 21 ноември.

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. В друго време този лунен ден има доста положителни характеристики и носи добри възможности, но ретроградното движение на Меркурий сега ги прави невъзможни. На този ден се препоръчва да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща – както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности. Дори случайно изпуснати фрази на вашия събеседник и дори абсолютно непознат човек може да изиграе роля в живота ви. Добре е да не се пренебрегват знаците на съдбата. Освен това, в този лунен ден е благоприятно да работите с източници на информация.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонтни работи. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Следва 15 лунен ден, който започва от 16:19ч на 21 ноември и продължава до 16:53ч на 22 ноември.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблиците на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да отложим изясняването на отношенията и като цяло да ограничим контактите с хората.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден.

Подстригване – Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Днес е 6 слънчев ден – Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате. Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.