Астропрогноза: Днес е един магически ден

хороскоп

Луната е в знак Везни до 10:13 ч на 29 април.

Когато Луната е във въздушния знак на Везните, хората стават по-общителни. Това е добро време за развлечение, спокойно общуване в естетически привлекателни места. Увеличава се желание то за хармония, равновесие, взаимодействие с хората, засилва се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякакви дисхармонии. Изостря се усещането за красота.

В поведението може да се появи нерешителност и несигурност. Сега по-лесно се разбира и възприема гледната точка на друг човек. Засилва се чувството за справедливост. Благоприятно време за гости, нови запознанства, за общуване с личните партньори и по бизнес. Добър период за художници, критици, както и за адвокати, социолози, психолози и консултанти. Вземането на решения оставете за друго време.

Сега особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим.

До 18:42 ч сме под влияние на 13 лунен ден.

Това е един магически ден. В този лунен ден започват процесите на подмладяване на тялото. Ето защо е много добре да се погрижите за себе си: да посетите сауната, да използвате всякакъв вид козметика, да консумирате по-полезни продукти – те ще се усвоят великолепно. Енергия, кръв, полезни вещества – всичко циркулира идеално в организма.

На този ден е добре да получим нова информация – да четем книги, които ни позволяват да разберем по-добре себе си и света. Добре е да се започне нов цикъл на обучение. Благоприятно е за обучение в групи.

Възможно е да се появят стари проблеми – отнесете се към тях спокойно, опитайте се да не нервничите, търсете някакъв начин да ги изгладите и ако е възможно, спокойно да ги разрешите. След като решите проблемите, ще получите свежи сили за нов живот. Денят може да ви помогне лесно да се отървете от тежестта на миналото, ако тя ви притиска и ви пречи да живеете. Това е ден за коригиране на миналото, за работа с кармата.

За успешна трансформация на лунната енергия е необходима физическа енергия. Не можете да водите пасивен начин на живот, дори и да е почивен ден.

В медицински отношение денят е свързан със стомаха и панкреаса. Не трябва да се пости и гладува. На този ден е добре да опечете хляб.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навика, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, да видите къде харчите напразно парите си и какво е по-добре да купите. Избягвайте да гладувате, тъй като стомаха се нуждае от натоварване.

Можете да се подстригвате, но ако го направите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

Сънищата като правило са сложни – в тях можете да видите трудностите и проблемите, които ви преследват в живота, но те ще се появят в символична форма. Във всеки случай, опитайте се да ги разгадаете: сънищата са верни, отразяват проблеми, които трябва да бъдат разрешени.

В 18:42 ч започва новият 14 лунен ден, който ще продължи до 19:47ч на следващия ден.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.