Астропрогноза: Днес не давайте свои вещи на друг човек

Луната e в знак Козирог до 17:46ч на 13 ноември.

Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Може да решавате трудни задачи, но нека това да не са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план, а емоциите сега са потиснати. Не харчете много пари. Добър момент за отказване от лоши привички. Избягвайте среща с по-старото поколение. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Хронология на лунните дни:

5 лунен ден, който започва от 10:39ч на 11 ноември и продължава до11:30ч на 12 ноември.

Физическото натоварване е полезно. Не е подходящо за сериозни дела, новите дела, за творчески начинания, за финансови въпроси. С началници не влизайте в пререкания.

6 лунен ден, който започва от 11:30ч на 12 ноември и продължава до 12:15ч на 13 ноември.

Това е първият от „благословените дни“. Спокоен и мирен ден, в който към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.

Бъдете спокойни и балансирани, повече почивайте. Денят е подходящ за духовни практики, медитация; четене; изучаване на нови знания; спокойна почивка; всяка тиха дейност в уединение; общуване с природата. В това, което ще се случи през деня, потърсете и намирайте нещо добро. Настройте се доброжелателно към всички хора, с които ще се срещнете. Поставете си задачата за деня: не съдете никого и приемайте всеки такъв какъвто е.

Не решавайте този ден никакви проблеми, не се борете с решението на битовите въпроси. Нека вашите мисли да текат леко и тогава ще получите отговори на важни въпроси за вас. Няма нужда целенасочено да ги търсите и да се концентрирате върху тях. Всичко ще се случи от само себе си.

Направете нещо добро и приятно за себе си, което не изисквате много усилия и разходи: например, разходете се, купете си цветя или малък подарък, гледайте филм, четете книга, посетете басейн или козметичен салон (сега е подходящо за подмладяващи процедури).

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти.

Постарайте се да не нарушавате хармоничната аура на деня с битови скандали, да не изпускате нервите си, защото това е ден за любов, смирение и прошка. Сега избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не давайте своите вещи в този ден на друг човек, смята се, че така ще му предаде късмета си.

Секс – Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни, подходящо за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Може интимните отношения да се заменят с еротичен масаж. Много по-полезно ще е за вашето здраве, а удоволствие ще получите максимално. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригване – Днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Става за покупки на текстилни изделия. Иначе може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвайте. Към тях се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да разкрият бъдещето. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на по-бедните хора. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.