Астропрогноза за 1 юли: Пазете се от измами и интриги

хороскоп

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч на 2 юли.

Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Подсъзнателно те търсят свобода, промяна, желание да се промени обичайното състояние на нещата.Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

18 лунен ден (продължава от предния ден до 23:19ч на 1 юли). Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, подражание на другите и следване чужди мисли. Този ден се пазете от измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Приемайте тази информация даже да е нелицеприятна.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Препоръчва се по-малко часове сън.

Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способства за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички членове на семейството могат да са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Покупки – Може да се купуват само огледала и не е подходящо за нищо повече.

Подстрижка – Един от най-неблагоприятните дни. Изграждащите грижи ще бъдат неефективни, но пък денят е идеален за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

19 лунен ден започва от 23:19ч на 1 юли продължава до 00:04ч на 3 юли

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.