Астропрогноза за 15 юли: Неблагоприятно време за започване на нови и важни дела

хороскоп 1

Луната е в знак Лъв до 20:32ч.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. След такава загуба на енергия, когато Луната влезе в знак Дева, може да настъпи болезнено състояние. Следователно, физическите сили по време на престоя на Луната в Лъв трябва да се използват по-пестеливо.

Луната се движи на празен ход от 02:13ч до 20:32ч. Неблагоприятно за започване на нови и важни дела. Занимавайте се с обичайните неща или наблегнете повече на почивката.

Луната преминава в 20:32ч в земния знак Дева.

4 лунен ден (започва в 08:38ч на 15 юли до 09:53ч на 16 юли). Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата и по тях ще можете да определите дали държите правилен курс или не.

В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Носете го в сърцето си и денем и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно.

Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и в разходки пеша. Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Днес уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени. Подстрижката не е най-доброто решение в този ден.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.