Астропрогноза за 18 юли: Днес се сбъдват всички благи пожелания

мисъл

Растяща Луната в знак Везни, където ще остане до 04:14ч на 20 юли.

Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Повишава се общителността, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да се прокрадва известна нерешителност. Интересът към противоположния пол нараства. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Човек сега е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред около вас.

Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират.

6 лунен ден продължава от предния ден до 12:14ч. на 18 юли. Това е период на стабилност.  Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи занимания. Днес наблюдавайте света около вас без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се откажете от бурните емоционални реакции.

7 лунен ден (започва в 12:14ч на 18 юли до 13:21ч на 19 юли). Този ден се счита за магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Днес е особено актуално правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко и да се внимава какво се казва. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват, но ще засегнат и нас. Всичко се връща като бумеранг. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Добре е част от времето на 7 лунен ден да прекарате в пътуване. Противопоказно е да се лекуват в този момент зъбите.

Не трябва да се участва в масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Може да се загуби самоконтрол и да станат непредвидени събития. В никакъв случай не трябва да се стига до спорове. Резултатите от невнимателното общуване може да не се проявят веднага, а по-късно.

Подходящо е да се прекара времето в уединение, у дома, в размисъл. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настъпва време за творчество. Вдъхновението ще дойде обезателно! Добре е да се мисли често за любов. Кажете на хората, които са ви скъпи, че ги обичате и колко ги цените.

През този период човек не трябва да се отдава на тъжни мисли. Всички съмнения и страхове отвеждайте далеч от себе си. В противен случай Вселената ще ги възприеме като ваше желание и със сигурност ще ги реализира. Останете спокойни. Управлявайте всичките си емоции.

Гласовите връзки трябва да почиват в седмия лунен ден, затова трябва да се ограничи комуникацията. Разбира се съвременният свят не ни дава възможност да мълчим цял ден, но поне няколко часа се постарайте да не казвате нито дума. Това ще ви даде сила, ще възстанови психичното здраве, ще ви изпълни с жизнена енергия.

Ако в седмия лунен ден почувствате болка в гърдите си – Вселената ви дава знак. Не пренебрегвайте такъв сигнал. Това свидетелства за неправилни неща в живота ви. Първо, започнете да наблюдавате речта си – не допускайте обидни думи или думи – паразити. Всяка минута, наблюдавайте какво излиза от устните ви.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят.

За седмия лунен ден е подходящ виолетовият цвят – той е най-ефективен и силен. Може да изберете и бял.

При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, отделете време на продължителни любовни игри, изговаряйте много нежни думи, правете комплименти.

Подходящо е за подстригване.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.