Астропрогноза за 24 септември: Според лунният календар това е сатанински ден

зодиак

Луната e знак Риби до 02:05ч на 25 септември.

Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

Хронология на лунните дни:

15-ти лунен ден, започва от 18:58ч на 23 септември и продължава до 19:25ч на 24 септември.

Според лунният календар това е сатанински ден. Слугите на Дявола ръководят този ден. Денят е труден и сложен. 15-я лунен ден е със силна енергия като предния ден. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден.

Всички неща започнати днес не само по всяко време ще попадат на препятствия и ще се възпрепятстват, но и се смесват с „отрицателна“ енергия.

Очакват ви персийски мотиви като в източните приказки. Дори с труд да си припомните Али Баба и 40-те разбойници, съществува вероятност да се срещнете с част от тях и да се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин. Затова бъдете много внимателни.

Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Запазете спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблици на емоциите.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16-ти лунен ден, започва от 19:25ч на 24 септември и продължава до 19:53ч на 25 септември.

Днес е 8 слънчев ден – Ден на поклонение и почитание към светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.