Астропрогноза за 29 юни: Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания

хороскоп

Днес Меркурий влиза в знак Лъв, където ще остане по-дълго – до 6 септември, тъй като ще бъде ретрограден от 26 юли до 19 август. В това време се повишава общителността и интереса към светският живот. Лесно може да се попадне в центъра на събитията. В речта и действията на много хора ще се забелязва преиграване и актьорско майсторство, драматизиране или комедия. Засилва се стремежа към изява, привличане на внимание и изказване на своята гледна точка, затова ще се увеличат коментарите под публикациите във форуми, сайтове, социалните мрежи. Мнозина ще си придават важности, ще проявяват високомерие, ще държат на своята правота и ще държат да на своето мнение. Това е добро време за почивка и удоволствие, развлечения, игри, хазарт. По време на преминаването на Меркурий през знака Лъв, хората с удоволствие участват в интелектуални игри, митинги, изнасяне на речи, импровизират „театрални постановки”, разказват вицове и истории.

Луната е в знак Козирог и ще остане до 07:38ч на 30 юни. Всичко е подчинено на чувството на дълга и отговорността. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега са подтиснати. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората. Подходящо е за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични и активно ще повлияят на ситуацията. Отложете делата, които изискват посещение на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Ще се сблъскате с бюрократщината. Не поемайте нова длъжност. Отложете и дела свързани с организационни въпроси.
Подходящо е за занимания с йога и Пилатес. Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда. Избягвайте ваденето на зъби и хирургични интервенции.

От 11:58ч на 29 юни до 07:38ч на 30 юни Луната ще се движи на празен курс. Това е период, когато пространството “бездейства”, Луната “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес. Също така може да продължавате да вършите обичайните си задължения. Не подписвайте договори, не започвайте на ново място, не правете важни покупки.

16 лунен ден (продължава от предния ден до 22:03ч на 29 юни)

Символ на лунния ден е стълбата. След излитането към върха на лунния месец (пика на енергията в пълнолунието), започва да се спуска надолу. Астралната енергия е на спад. Природният ритъм се спуска в обратна посока. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Намалява напрежението. Може да отслабите самоконтрола, но само малко. Получава се нещо като „мъртъв период”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Ако имате нещо недовършено, сега можете да го довършите. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягва суетнята и шума.
Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. След напрежението от предните дни, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на брутално насилие. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Може да се задоволите само с разпускащ масаж с ароматични масла.
Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Подстригване – Откажете се от такава, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Сънищата на 16 лунен ден нямат никакво значение, но често носят се изцеление от емоционалното напрежение и болезненото състояние на ума. Ако сънищата са неприятни, това е само изпитание и показва, че имате сила. Ако сънищата са били ясни и ярки, тогава душата ви е изцелена, ще станете по-добри. Но не търсете значението им в книгите за сънища.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.

17 лунен ден започва от 22:03ч на 29 юни продължава до 22:43ч на 30 юни

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.