Астропрогноза за 5 юли: Днес лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите

хороскоп 1

Слънцето прави тригон с големияблагодетел Юпитер. Този аспект ни дарява с благословията си. За мнозина това означава придобивки, нови перспективи, повишаване на авторитета. Засилва желанието за романтика и приключения, благоприятно за нови запознанства. Повишава енергията и жизнения тонус, висока съпротивляемост на организма. Може да ви отвори голям апетит, затова бъдете внимателни. Да не се преяжда. Сега лесно се трупат излишни килограми. Опитайте си за всеки случай късмета на тото или лотария.

Друг важен аспект в този ден е опозицията на Меркурий с Марс. В този период следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Пазете се от спорещи мъже и агресивни шофьори по пътищата. Може да са наруши постъплението на информация и комуникациите. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и разногласията са характерни за този период.

Луната е в знак Риби до 07:51ч, след което преминава в знак Овен. Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение, искане да стане всичко и веднага. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Направете подхранваща маска. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Любовните авантюри, подписване на договори е желателно да отмените. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

22 лунен ден (от 00:48 на 5 юли до 01:15ч на 6 юли) Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата вест на Дева Мария.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който ме можете да си позволите.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа, но не трябва да се претоварвате физически и емоционално. От медицинска гледна точка е необходимо да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. Избягвайте резките движения.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.