Астропрогноза: Първият от „благословените дни“, спокоен и мирен

зодии

Растяща Луната в знак Дева до 22:43ч.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния стълб, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците. Подходящо за козметични процедури. Хората родени под знак Дева могат да гладуват. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната ще се движи на празен ход от 13:51 до 22:43ч, когато ще се премести в знак Везни.

Периодите на неефективната Луна са неблагоприятни за всякакви нови и важни начинания и трябва да се избягват. Работа или дело започнати в такъв период рядко се осъществяват както са били замислени, ако въобще стигнат до края. Стоките купени по време на Луна на празен ход често се оказват дефектни или не работят, а дрехите не стоят както трябва. Възникналите по това време идеи се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този период, след продължителни и скъпоструващи усилия, ще завърши с провал. Неблагоприятно за онези дела, които са насочени към конкретни резултати.

5 лунен ден продължава от предния ден до 11:05ч. на 17 юли.

6 лунен ден (започва в 11:05ч на 17 юли до 12:14ч на 18 юли). Първият от „благословените дни“, спокоен и мирен. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Нови дела и важна работа можете да вършите само до 13:51ч. След това може да продължите само с обичайните дела или да се отдадете на почивка или общуване с приятели, близки.

Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета вероятно ще ви се усмихне! Може да медитирате, да палите благовония или да приемете аромо-терапевтичен масаж. Не нарушавайте хармоничната аура на деня. Избягвайте скандали и се старайте да не изпускате нервите си. Денят е отреден за любов, смирение и прошка. Сега не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстрижка способства подобряване на здравето. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

За сънищата си е по-добре на никого да не разказвате. Към тях се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.