Астро: Ако днес раздавате с радост, ще ви се върне многократно

Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни. Лесно се попада под чуждо влияние и внушения, затова бъдете внимателни.

Не стойте в компанията на негативно настроени, мрънкащи и критикуващи хора, не слушайте никакви пропаганди. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща. Идеално време за разширяване на кръгозора, за четене на книги, за посещение на театър, музей, за приятелски срещи на кафе. Отлично време за обучение на децата по математика и английски (или други) език. Лесно се запомня и усвоява информацията.

Уязвими са раменният пояс, лесно настиват белите дробове, да не се претоварва нервната система. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се почувствате добре след това.

Луната преминава на празен ход от 18:43ч до 19:18ч, след което преминава в знак Рак.

2 лунен ден продължава от 06:44ч на 4 юни до 07:36ч на 5 юни

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Символ на този ден е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Вслушвайте се в своята интуиция. Да не се предприемат на външен план активни действия.

Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Този ден не е за проява на бурни страсти, а за топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна искате да промените нещо, сега може да го предприемете. Всякакви новости при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат отново. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Секс – Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват. Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Днес е 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни, но отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Да се съблюдава дисциплина. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат нищо, тогава не давайте.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.