Астро: Астро: Време на интелектуален подем

хороскоп

Нехармоничният аспект на Луната към Нептун (12:42ч) води до мечтателност, разсеяност, сънливост. В такова състояние лесно може да се окажете под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Възможно е да се правят грешки, измами, кражби. Ако изпитвате душевна неудовлетвореност, това може да ви доведе до тревога, безпокойство, тъга. При такъв случай се съберете в приятната компания на близки приятели и няма да ви е толкова самотно, направете нещо, което ви е приятно. Полезно е да се занимавате с музика или да я слушате. Това оказва целебно въздействие, снема психическото напрежение.

Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 10:21ч на 14 юни. Когато Луната е в този знак, е много важно да можете да се самоконтролирате. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Ще ви е присъща някаква вътрешна изменчивост. Опитайте се да постигнете хармония и баланс вътре в себе си. Нарастват комуникативните способности, повишава се социална активност, дружелюбност. Не е подходящо за занимания с рутинна работа. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

Грижи за тялото – От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите.

Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Грижа за растенията – Добре е да се вземат мерки за борба с вредителите, както и да се наторят цветята. Неблагоприятно е за обилно поливане. Тревата окосена в тези дни ще расте по-бавно. Не е подходящо за сеене и пресаждане.

29 лунен ден (започва от 05:36ч и продължава до 22:44ч) Тежък ден, с мощна енергия. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си.

В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. Нараства процентът на злополуките, нещастните случаи и авариите.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония, чрез молитва, очистване, Рейки. Да се избягва мътната вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Ако не спрете навреме неприятна ситуация с конкретен човек, това може да разруши вашите отношения и да останете като врагове завинаги. Внимавайте какво говорите, тъй като думите ви могат да бъдат приети буквално и да засегнат някого. Не се доверявайте на никого. Това е ден на предателствата.

Секс – Добре е да се откажете от сексуални занимания и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.
Подстригване не се препоръчва.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

В 22:44ч посрещаме Новолуние в знак Близнаци и започва 1 лунен ден, който ще продължи до 06:28ч на 14 юни. Подходящо за лунна диета и работа с желания. Въпреки, че всяко новолуние влияе неблагоприятно, мнозина ще се почувстват вдъхновени и изпълнени със сила и енергия.

Денят ще премине под влиянието на хармоничният аспект на Меркурий с Уран – време на интелектуален подем, оказва влияние върху мисленето, което може да бъде творческо и оригинално. Можете да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи. Времето е благоприятно за инженерите и хората занимаващи се с електронни технологии, за изучаващите астрология и парапсихология. Ще се увеличат добрите известия.  Подходящо е за вземане на решения и водене на преговори. Може да възникнат внезапно поводи за кратки пътувания, които ще се окажат изгодни или интересни.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.