Астро: Благоприятен ден за изчистване на кармата и разплитане на противоречията

pixabay.com

Луната в знак Дева до 23:47ч на 14 април

Хората са на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност във всичко, но и стремеж към съвършенство, повече критично и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Луната излиза на празен ход от 21:12ч до 23:47ч, когато се премества в знак Везни.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:30ч на 14 април (от 16:20ч на 13 април)

Денят е мистичен и нееднозначен. От една страна, тринадесетият лунен ден се характеризира със самсара, връщане към нормалното. В този ден миналото може да ви настигне. В живота ви ще се появят хора, за които вече сте били готови да забравите. Същите събития, които вече сте наблюдавали в миналото, могат да се случат отново. Има шанс да повторите грешките си, „да настъпите същото гребло“, както се казва. Връщането на миналото напомня за някаква недовършена работа. Опитайте се дапремахнете всичко, което ви дърпа назад и да се отървете от бремето на миналото.

Денят е добър за активно общуване. Общителните хора днес ще бъдат успешни. Колективната работа ще бъде ползотворна. Може да получите информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Днес е благоприятен ден за изчистване на кармата и разплитане на противоречията. Можете да проверите състоянието на вашата карма, като просто наблюдавате събитията от предишния ден. Ако са подобни на събитията от вчера, значи вашата карма е в ред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание сега или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Посетете сауна или салон за красота. Днес в тялото се обновяват всички жизнени сили, протичат процеси на подмладяване. Всяка козметична процедура ще бъде добре дошла.

Следва 14 лунен ден от 17:30ч на 14 април до 18:41ч на 15 април – Денят е добър за начало на важни дела. Успехът ще ви съпътства.

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията, за прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.