Астро: Благоприятен и светъл ден – за любов и съзидание

Слънцето е в секстил с Луната – аспект, който носи хармонизация и стабилност. Днес интуиция и съзнание работят заедно, което е добро за отговорни дела. Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и ще влияе върху общото настроение. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение.

Луната преминава на празен ход от 17:35ч до 21:31ч. В това време да не се предприема нищо важно.

Луната е в знак Водолей до 21:31ч – Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Настроението е променливо. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 21:31ч Луната преминава в знак Риби.

Доминиращ 24 лунен ден от 04:35ч на 17 април до 05:04ч на 18 април.

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и запознанства (дори да са онлайн), за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящ е за зачеване на деца.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

28 слънчев ден – Проявете внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.