Астро: Благоприятен период за хората, които знаят какво искат

pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 11:14ч на 3 април.

Социалния и обществения живот се активизират. Време за активни и уверени действия. По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

20 лунен ден от 00:43ч на 2 април до 01:56ч на 3 април

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символ на този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия.

Периодът е подходящ за всякакъв вид начинания. Особено благоприятно за хора, които знаят към какво се стремят. Силните по дух ще бъдат възнаградени. На двадесетия лунен ден успехът следва лидерите.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.

В 20 лунен ден има много висок риск от нараняване на горната част на гърба (особено лопатките). Също така, внимавайте да не нараните коремната област. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. В никакъв случай не бива да има пренебрежително отношение към хората около вас и света. Винаги внимавайте за вашите думи, поведение, дела. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка има шанс да продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

13 слънчев ден – Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и освобождаване от негативна енергия. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.