Астро: Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в знак Везни до 19:07ч на 2 юни

Луната във Везни създава настроение за мир и хармония. Вероятността за конфликти е намалена. Правим компромиси по-лесно и намираме общ език с хората. Затова в дните на Везни е добре да се примирим с тези, с които сме били скарани. Сега ще бъде по-лесно това.

В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благоприличие, правилата на етикета и следователно ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Абсолютно не искаме да спорим, да обиждаме никого. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Настроението е стабилно.

В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да вземем важно решение, да направим избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена. И посветете това време за уреждане на отношенията, търсене на съвместни решения, преговори и срещи, изискващи дипломатически качества. Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важни въпроси в друг момент.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Продължава 10 лунен ден до 15:44ч на 1 юни (от 14:30ч на 31 май)

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Плановете могат да се приведат в действие. Денят е продуктивен, носи успех в делата. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, своето семейство. Да се избягва уединението.

Този ден носи сила и енергия. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете по-сериозно със здравето. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Следва 11 лунен ден от 15:44ч на 1 юни до 16:59ч на 2 юни

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Денят става вече опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има любов по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.