Благотворителните постъпки днес увеличават благата карма


Слънце в квадратура с Плутон – период на неблагоприятни промени. Застрашена е репутацията на лидери, политици. В личен план се засилват сексуалните потребности, предизвиква разрушителни чувства като ревност, агресия.

Луната е в знак Козирог до 10:38ч на 15 април

Eмоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората са по-практични и рационални, се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Сега лесно се изграждат стратегии. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет.

Препоръчва се да се вземат горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, да грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Да не се натоварват гръбначния стълб, коленете. Рискът от нараняване, счупване на костите се увеличава – сега са по-чупливи.

Доминиращ 21 лунен ден от 02:29ч на 14 април до 03:19ч на 15 април.

21 лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Извършените в този лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

25 слънчев ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Противопоказни са всякакви авантюри. Не се сърдете на никого. Не трябва да се изричат лъжи.

Ако проявите безпокойство, раздразнителност, това е знак, че не вървите по правилен път. Ако загубите малка сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.