Астро: Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма


Луната е в знак Скорпион до 23:21ч, след което преминава в знак Стрелец.
Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Характерна е нестабилност на емоциите и променливо настроение. Лесно възникват конфликти. Бъдете по-търпеливи и снизходителни към човешките грешки. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Обличайте се топло и се старайте да не се преохлажда организма. Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове.

От 14:15ч до 23:21ч Луната ще се движи на празен ход. Ако имате нещо да вършите, направете го преди това. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и важно, за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Да се спазват правилата за безопасност навсякъде. Може да се занимавате с обичайните неща или да почивате.

Преобладава 21 лунен ден от 00:00ч на 25 февруари до 01:06ч на 26 февруари.

Силно енергиен ден. Ще усетите енергиен подем. Символ на деня е Пегас. Един от най-творческите дни в лунния месец, може да усетите творчески подем и вдъхновение.

Енергията е мощна и подходяща за бързите дела. Удачен ден – работата ще спори. Подходящо време за вземане на отговорни решения, за активни действия. За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Дадените днес обети и клетви имат голяма сила и не е желателно да се нарушават. Благоприятно е за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения.

Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, иновативен.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се изяви творческата част у вас. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално.

Подстригването е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще се увеличи самоувереността ви, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Днес е 12 слънчев ден – В този ден господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Не бива да се предавате на унинието. Не бъдете твърде настойчиви. Не трябва да се напрягате.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.