Астро: Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира

Луната е в знак Козирог до 17:44ч.

Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. В отношенията ще се усеща липсата на такт и дипломация. Хората стават в този момент по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но нека не са семейни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Луната е на празен ход от 17:16ч до 17:44ч.

В 17:44ч Луната преминава в знак Водолей.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 13:36ч на 31 октомври

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Подходящо за действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс.

Избягвайте да изразявате недоволство. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Следва 7 лунен ден от 13:36ч на 31 октомври до 14:18ч на 1 ноември

Този лунен ден е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Енергията на думите в този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – всичко може да се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Но също така в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музикален фон. Това засилва очароващото въздействие. В отношенията е позволено да се говори само за любов.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.