Астро: Бъдете внимателни към думите, които казвате

Луната се движи на празен ход от 03:10ч до 13:52ч. – Бъдете внимателни, за да се избегнат неприятни моменти на разочарование от взети важни решения в този момент. По това време човек се „изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не трябва да вземате отговорни решения, тъй като те се основават на заблуди. Стартираните дела ще вървят трудно или изобщо няма да имат успех. Трябва внимателно да спазвате всички правила за безопасност. Може да има неприятни инциденти на улицата … Не купувайте важни и скъпи вещи, не подписвайте документи, договори. Нищо важно не предприемайте!

Луната е в знак Риби до 13:52ч на 29 януари. – Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, сантименталността, мечтателността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване. Уязвими са ходилата, пръстите на краката.

В 13:52ч Луната преминава в знак Овен. – Луната в този знак настройва хората за борба, противодействие, създава напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Уязвима е главата и всичко по нея.

Продължава  5 лунен ден до 10:16ч на 29 януари (от 09:52ч на 28 януари)

Следва 6 лунен ден от 10:16ч на 29 януари до 10:39ч на 30 януари

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

В 6 лунен ден могат да се започват нови дела, но поради празния ход на Луната, това трябва да стане след 13:52ч. Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора.

Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото.

Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В миналото в този лунен ден са гадаели по облаците. Ако небето е ясно или напълно покрито с облаци – светът е лишен от хармония. Хармонично е да видите облаци на ясно небе.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

Внимание! – 6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Секс – В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.