Астро: Бъдете смели, днес печелят само тези, които знаят точно какво искат!

Луната е в знак Рак от 02:23ч на 12 ноември до 14:49ч на 14 ноември

Днес е непродуктивен лунен ден за трудова дейност, с изключение на работата в къщи. Не вземайте импулсивни решения, запазете плановете си за друг ден. Днес луната може да събуди носталгия по миналото. В такива дни по-често се случват обаждания и срещи с бивши партньори.

Контактите с познати и любими хора са благоприятни, а флиртът и общуването с непознати днес са не само безполезни, но и опасни. Качеството на взаимоотношенията в този лунен ден ще бъде подложено на изпитание. Силен ще бъде и споменът за нанесените обиди и безразличие. Избягвайте обидни думи през този период.

Днес е плодороден ден в лунния календар за зачеване, въпреки намаляващата фаза.  Вероятността за зачеване и раждане на момичета е висока. Щастливата бременност обаче ще зависи от личната мотивация и на двамата родители, защото Луната днес е символ на любов към децата и голяма загриженост за потомството. Планираното зачеване е добре дошло, но ако жената или двамата партньори не искат да имат деца, това е лоша поличба.

Днес е неблагоприятен лунен ден за всякакви стоматологични процедури. Пломбите, имплантите и протезите няма да издържат дълго. Костната тъкан по това време е уязвима, вероятни са пукнатини в процеса на възстановяване на зъбите. Процедурите, които по някакъв начин засягат меките тъкани на устната кухина, също са опасни: рискът от подуване и кървене на венците се увеличава, особено при вадене на зъб.

Този ден от лунния календар не е подходящ за пътувания на дълги разстояния. Колкото повече се отдалечавате от дома в този лунен ден, толкова повече рискове възникват при пътуване. Благоприятно изключение днес може да бъде пътуване до родния ви край или пътуване до родители или деца.

Днес е влажна и плодородна Луна в календара на градинаря. Най-положителната работа в градината ще бъде свързана с хидратация и подхранване. Водата и хранителните вещества се движат по-бързо от листата към корените. Благоприятно е поливането и торенето на цъфтящи растения у дома. Препоръчва се да се засаждат влаголюбиви и сенчестолюбиви цветя, луковични растения.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 19:44ч

18-ти лунен ден – време на противоречия между очаквания и реалност. Успехът в бизнеса зависи от способността за адекватна оценка на перспективите и възможностите. За постигане на лични цели се препоръчва да вървите по свой собствен път, без да разчитате на мнението и тактиката на другите.

Луната от 18-ия ден помага да откриете своето отражение в другите: днес можете да намерите приятел, съмишленик или бизнес партньор, от който наистина се нуждаете. Съвместно стартираният бизнес води до успех в бъдеще! Но различията между хората в 18 лунен ден също стават по-изразени – това води до взаимно неразбиране, критики, спорове. Днес е напълно безполезно да демонстрирате възгледите си на някой, който е далеч от вас по мироглед, образование или статус.

Не се страхувайте да щурмувате привидно непревземаеми крепости: звездите споделят енергията си, за да можете да се справите с всякакви трудности с блясък и ентусиазъм! Основното условие е да изберете една цел и като оставите настрана други неща за известно време, положете всички усилия, за да я постигнете. Бъдете смели, днес печелят само тези, които знаят точно какво искат! Вярвайте в силата си и продължавайте смело напред! Освен това лунният ден е чудесен за нови запознанства – само ако сте готови да поемете инициативата в свои ръце.

Следва 19 лунен ден от 19:44ч на 12 ноември до 20:40 на 13 ноември

Слънчев календар – 27 слънчев ден – (от изгрев до изгрев) – Днес  се създава мост между земният и небесният свят и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Карта Таро на деня: Рицар на мечовете (обърната)

Днес се пригответе за конфронтация или дори открит конфликт с опасен враг. Това е човек, който притежава решителност, енергия и воля. Може би това е ваш колега или конкурент, а може би роднина или познат. Някъде сте му пресекли пътя или просто сте го ядосали и сега той няма търпение да кръстоса шпаги с вас. За да избегнете нежелани последствия, картата на деня съветва да не влошавате ситуацията: този враг е силен и може да ви навреди.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.