Астро: Бъдете щедри и великодушни, правете подаръци

Луната е в знак Телец до 11:47ч на 2 август

Хората стават по-нежни и милостиви, но също така с по-материална нагласа и по-практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Добре е за срещи с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само в тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Лунен календар – 22 лунен ден от 00:18ч на 31 юли до 00:41ч на 1 август

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен, приятен ден, преминаващ под символите на Слона, книгата, ключа, олицетворява мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, енергията, духовното търсене. Това е ден за натрупване на знания и предаването им на други, ден за работа с различни източници, благоприятен период за преосмисляне на предишния опит и за равносметка. Днес е необходимо да се мисли само в положителна посока. Интелектуалните способности в този лунен период са напълно активирани и жадуват за нови знания. Не прекарвайте деня в пасивност, мързел и безсмислени забавления.

Увеличават се способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят добри нови възможности. Може да намерите нови решения на стари проблеми, да ви хрумнат нови оригинални идеи. Енергията на този лунен ден ни помага да усвоим дълбоки познания, да разберем основната същност на събитията. Необходимо е да се види положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изход винаги има.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е много подходящ за общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата. Трябва също да се помни, че през този период действията, свързани с благотворителност, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате днес за нуждите на духовните общества и общности, толкова повече ще се върне при вас по-късно. Основното е, че вашият принос трябва да бъде искрен и лишен от егоистични цели.

Много благоприятен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да повдигнат завесата на тайните знания, да разкрият значението на своите редове и притчи.

Заболявания появили се днес са доста опасни. Този ден трябва да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния стълб. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Слънчев календар – 13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва умът. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.