Астро: Внимавайте за думите, които изричате, сега са заредени с мощна енергия

Луната се движи на празен ход от 10:37ч до 18:33ч. Започналите действия често не завършват така, както се очаква. Всичко, което започнете ще върви насила, с трудности и ядове. Ден само за рутинна работа. Да не се започва нищо важно, не подписвайте договори, не правете покупки.

Луната е в знак Везни до 18:33ч. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си, в повечето случаи дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

В 18:33ч Луната преминава в знак Скорпион. Периодът носи емоционална нестабилност. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Продължава 6 лунен ден от 11:32ч на 5 август до 12:34ч на 6 август

Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение. Не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

Следва 7 лунен ден от 12:34ч на 6 август до 13:45ч на 7 август

Този ден се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да споделя, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но в думите и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Удачен ден за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. (съобразете с празния ход на Луната)

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по- широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

19 слънчев ден – Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Благоприятно е за индивидуална работа, както и работа по къщата. Добре е да се започне лечение. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.