Астро: Внимавайте не само какво вършите, но и какво мислите и казвате

хороскоп

Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно. През това време по-трудно се изпитва съчувствие към другите хора.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Хронология на лунните дни:

7 лунен ден започва от 12:55ч на 14 октомври и продължава до 13:48ч на 15 октомври.

Това време се отличава с повишеното желание на човек да общува, да бъде изслушван и разбран. Внимавайте не само какво вършите, но и какво мислите, също какво казвате, тъй като лунният ден има отношение към силата на словото и то може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Всяка изречена лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Тялото лесно може да се простуди. Може да се подстригвате само до 13:48ч.

Следва 8 лунен ден, който започва от 13:48ч на 15 октомври и продължава до 14:36ч на 16 октомври.

Ден за трансформация, алхимия и преображение. Символ на този лунен ден е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Ден на промените. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти. В този ден могат да възникнат нерешени проблеми, непредвидени събития или да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да съумеете да решавате ситуациите. Не трябва да им се оставя време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова трябва да проявят малко повече активност. Старайте се да не изразходвате напразно енергията си.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко излишно: тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Сложете край на нездравословни отношения. Може да предприемете гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Болестите започнали в рамките на този лунен ден могат да бъдат опасни. Често става грешка с диагнозите. Например боли стомаха, а се оказва инфаркт.

Работа и бизнес – Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е възможно да изпитате стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Възможни са промени в настроението. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. За големите парични потоци, времето е неблагоприятно, по-добре е да се решат малките въпроси.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни. Дори да чувствате желание, препоръчително е да се въздържате.

Сънищата (понеделник с/у вторник) са вещи, сбъдват се бързо. Те са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Хубаво е да запомните какво сте сънували.

Днес е 29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Днес ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предупреждават за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.