Астро: Време за забавление и веселие

pixabay.com

Луната е в знак Козирог от 05:25ч на 28 май до 07:05ч на 30 май

Въздържайте се от закупуване на обувки –  купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не можете да ги износите.

Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици.

Продължава 17 лунен ден до 23:36ч на 28 май (от 22:27ч на 27 май)

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето и трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за забавление и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете, но да не се стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Никакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Деловата активност трябва да бъде разумна. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Както се пееше в една песен: „да падат дрехи и задръжки….”, но в рамките на разумното и умерено.

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Хубаво е да се отиде в храм, да се извърши причастие. Днес най-благоприятен е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Добре е да имате подем на силите днес.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.