Астро: Време за подготовка за нов жизнен етап

pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 11:10ч на 29 януари. В същото време се движи на празен ход.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

В 11:10ч Луната преминава в знак Козирог до 11:44ч на 31 януари

Ключовите думи са умереност,точност, порядък и акуратност. В дните, когато Луната се намира в този знак всичко е подчинено на дълга и отговорността. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Хората стават по-практични и рационални. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:24ч на 29 януари до 06:32ч на 30 януари

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение – задействат се мистериите на Нептун. Може да срещнете някой, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Подходящо време за благотворителност. Счита се, че парите дадени за благотворителност с чисто сърце, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте дълго време сънливи.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Слънчев календар – 15 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.