Астро: Време за постигане на висша мъдрост и за вътрешно творческо преображение

Луната е в знак Водолей до 13:15ч на 9 юни

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са  по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:44ч на 8 юни до 01:18ч на 9 юни

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Денят е много положителен и продуктивен. Всички действия трябва да са внимателно обмислени. Правете това, което обстоятелствата изискват. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички започнали разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно новият познат да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно и по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.