Астро: Време e да творите добро, да помагате на ближните и да правите приятни изненади

хороскоп 1

Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.

Движението на Луната в този знак оказва особено влияние върху хората. Не се препоръчва да се занимавате с важни дела. Подходящо време за творческите личности. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно и за романтични срещи. Желателно е да направите разходка до водоем. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците. Всичко, което направите сега, ще се върне като бумеранг обратно към вас с удвоена сила.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки. Не обувайте нови обувки точно сега.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 12 лунен ден, който започва от 16:29ч на 19 октомври и продължава до 16:59ч на 20 октомври. Време да творите добро, да помагате на ближните и да правите приятни изненади.

Сънищата, които се сънуват в това денонощие са леки и светли. Ще ги помните дълго след събуждането. Често в тях се съдържа отговор на въпроса, който най-много ви вълнува. В тях са зашифровани указания за това какво трябва да измените в живота, на какво трябва да се обърне повече внимание. Ако все пак сте сънували мрачни сънища, не се задълбочавайте върху тях. Те не вещаят нищо лошо.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Хубаво е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този лунен ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Днес трябва да бъдете източник на позитивизъм и радост, да правите приятни изненади на околните, да им помагате при нужда. Добре е за тези, които се занимават с меценатство. Благоприятно е за общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Този ден непременно трябва да премине под знака на добрите дела и безусловната доброжелателност. Не са приемливи конфликтите, противопоставянето и още повече физическото насилие. Въпреки всичко случващо се бъдете търпеливи и на злото, отговаряйте с добро. Не трябва да се ядосвате и гневите, да влизате в спорове, да се само съжалявате, да плачете и да се оплаквате. Може да останете за дълго в това състояние.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики.

Подстригването до 17:00часа подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Може да посетите фризьорски салон.

Следва 13 лунен ден (започва от 16:59ч на 20 октомври и продължава до 17:27ч на 21 октомври).

Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, а всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза.

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин.

Morkadis

Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстригване след 17:00ч – Добър е за подстригване, но ако го направите вие (не във фризьорски салон). Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си дори на близък човек. Чуждите ръце възпрепятстват усвояване на лунната енергия и важната информация, която ви носи.

Не е благоприятно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, често пророчески и бързо се претворяват в действителността. Те са важни знаци на житейския път.

Днес е 4 слънчев ден – Ден на астралното войнство, което създава нашата защита. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.