Астро: Всеки знак в този ден е указание за нещо важно

pixabay.com

Луната е в знак Лъв до 10:55ч на 23 септември

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Подходящо време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават, както и за благотворителни дела.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:06ч на 21 септември до 03:09ч на 22 септември

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. В този ден да може да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Този ден ще е успешен само за този, който не бърза. Не се препоръчват никаква активност, прибързаност, суетене. Човешките възможности се увеличават.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения. Не е добре да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като важно указание за нещо. Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

Душевният свят в този ден е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за личния си живот, дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На възникналите заболявания трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Слънчев календар – 5 слънчев ден – Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да допускате конфликти, затова проявявайте разбиране. Хубаво да се помирите с някого, ако сте скарани. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти. Помагайте на другите в нужда.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.