Астро: Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо

Юпитер в секстил с Нептун – този аспект носи нови импулси, нови условия на живот, неочаквани финансови придобивки, печалби, подаръци. Стимулира реформистките тенденции и групи с хуманни цели.

Меркурий в секстил с Венера – Този транзит благоприятства хармоничното общуване с любими хора, близки, познати, жени, делови партньори. Благоприятно е за говорене пред публика, за реклама, за среща с изкуството, музика и развлечения. Нагласата към света е „карай я по-леко”.

Луната е в знак Лъв до 07:57ч на 13 октомври

Период изпълнен с оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Възниква желание да се решават сложни задачи, да се  реализира натрупаният творческият потенциал. В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. У много хора възниква желание да бъдат забелязани, да очароват, да получават комплименти, да се наслаждават на всеобща обич, възхищение, да флиртуват и да се забавляват.

Сърцето, диафрагмата и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Да се избягва солариум и сауна в това време.

Доминиращ 25 лунен ден от 01:46ч на 12 октомври до 02:58ч на 13 октомври

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Цветът на лунният ден е зелен.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успеят тези, които не бързат. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Не се препоръчва да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.