Астро: Всички действия в този ден са от голямо значение

Луната е в знак Стрелец от 09:00ч на 1 април до 11:14ч на 3 април

Социалния и обществения живот се активизират. По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. В такива дни особена енергия притежават чайове и отвари направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец – жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Продължава 19 лунен ден от 23:25ч на 31 март до 00:43ч на 2 април

Денят е сложен и носи трудности. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Луната днес засилва основните качества на човека. Силният става по-силен. Той придобива голямо желание да продължи да се бори за личното си щастие, като полага всички усилия за това. А слабите, оставайки такива, ще продължат да търсят различни причини и оправдания. Днес Висшите сили ни подлагат на тест и ако сте заслужили, може да ви поднесат някакъв шанс, гледайте да го откриете и да не го пропилеете.

Бизнес – Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Подходящо време за рутинна работа.

Всички действия в деветнадесетия лунен ден са от голямо значение. Грешната стъпка може трайно да промени отношението ви към света. Светът ще се отнася с вас също по различен начин. За един миг може да загубите постигнатите резултати. Денят е добре да се посвети на обмисляне на своите постъпки и за покаяние. Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Критичен ден за психично болните.

В астрален смисъл поведението през дадения период се пренася в следващите дни на текущия лунен месец. Например, ако сега се отнасяте зле с хората около себе си: проявявате грубост, не зачитате желанията им, не бива да се изненадвате, ако след два или три дни всички около вас започнат да се държат по същия начин спрямо вас. Вие сами сте създали моделирано поведение и сте го прехвърлили в енергийното поле. В този случай вината е само ваша.

Контролирайте парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да пазите добре чантите си. Увеличава се опасността от травми. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната сега “затъмнява” разсъдъка.

Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Това, през което преминете в този ден, може да е точен показател на вашите истински отношения и проверка за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да ги задълбочите.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да не се практикува никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

Не се препоръчва да се купуват стоки в 19 лунен ден и на първо място това се отнася до храната. Сега рискувате да закупите нещо с лошо качество, някакъв вид продукт, който може да причини сериозно хранително отравяне.

12 слънчев ден – Днес всеки получава това, което е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Не бива да се предавате на унинието. Старайте се по-малко да говорите и не губете излишно време за приказки.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.