Астро: Всички действия насочени към положителни резултати ще бъдат полезни и успешни

pixabay.com

Луната e в знак Дева до 00:52ч на 5 април

Може да се заемете с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

Дева е знак на здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Когато Луната е в този знак се поставят най-правилните диагнози. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Луната минава на празен ход от 16:51ч до 00:52ч на 5 април.

Лунен календар: Продължава 14 лунен ден до 18:13ч на 4 април

Този лунен ден има много мощна енергия. В зависимост от това как се държите, денят може да бъде както добър, така и лош за вас. Всички ваши действия сега, започнати и насочени към положителни резултати, определено ще ви бъдат от полза.

Символ на деня е тръбата. Време за призив  към учение и усвояване на нови знания. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта чрез духовна практика е била насочена към това.

Избягвайте пасивния начин на живот. Денят е много удачен, благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ден на силните, решителни действия, които могат рязко да се повлияят върху събитията. Всички дела започнати сега, завършват обикновено благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 18:13ч на 4 април до 19:18ч на 5 април

Сменят се лунните енергии, настъпва опасно и конфликтно време.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.