Астро: Всички добри дела се възвръщат стократно днес

Луната е в знак Стрелец до 15:31 часа и се движи на празен ход.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Не трябва да започвате нищо ново или да вземате важни решения. Сега всички усилия са обречени на неуспех или на трудности и препятствия. Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си починете. Не купувайте скъпи и важни покупки, не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете предложения.

В 15:31ч Луната преминава в знак Козирог

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

28 лунен ден от 06:15ч на 11 януари до 07:22ч на 12 януари

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотоса – олицетворение за духовното израстване на човека. Днес могат да станат различни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи как ще прекарате лунното денонощие. На праведника – благо, на грешника – възмездие. В този ден наистина ще оцените себе си по своите плодове.

Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Наградата ви може да е материална или нематериална. Всеки получава това, което е заслужил.

И в душата на човек и в природата трябва да цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят.

Хубаво е да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък. Добър ден за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Сексът трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт.

27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Да се избягват лошите постъпки, да не се пожелава злото на никого, да не се лъже, да не се краде.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.