Астро: Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 13:27ч на 18 март

Луната ни прави по-практични, рационални, но и по-придирчиви и критични. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото дори най-малкото камъче може да преобърне колата. Подходящо за рутинна и монотонна дейност. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Може да се появят търкания с околните. Зачестяват споровете, заяждания, отправят се повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялата картина. Не трябва да се изясняват отношения.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:41ч

Денят е със силна енергия като предния ден, но труден и сложен. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Всички неща започнати днес са обречени да срещат препятствия и да се „смесват” с отрицателна енергия. Бъдете предпазливи и внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Бъдете по-внимателни към околните.

Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги и празни разговори. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се влиза в конфликти с близки хора, ако държите на отношенията.

Следва 16 лунен ден от 17:41ч на 17 март до 18:51ч на 18 март

Започва един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва.

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Morkadis

Астро-аспекти

Меркурий секстил Уран – интелектуален подем. Този аспект ще окаже влияние върху мисленето, което може да бъде творческо и оригинално.

Луна опозиция Юпитер (14:45ч-16:45ч) – тенденция към излишен оптимизъм и финансова разточителност. Не е благоприятно за финансови дела и решаване на правни въпроси. Пазете се от разногласия с висшестоящи и органите на властта. Повишава се импулсивността, сантименталността и емоционалността, ще липсва обективност.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.