Астро: Всичко, което идва към нас в този ден ще ни бъде полезно и важно

Меркурий образува секстил с Марс – хармоничен аспект, който насочва енергиите в конструктивна посока. Благоприятно за преговори и обсъждане на работни стратегии.

Луната е в знак Водолей до 01:45ч на 27 януари.

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната преминава на празен ход в 21:08ч чак до 01:45ч на 27 януари. Период, в който не трябва нищо важно да се предприема. 

Продължава 1 лунен ден до 08:20ч (от 23:43ч на 24 януари)

Следва 2 лунен ден от 08:20ч до 08:55ч на 26 януари

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Нови дела да не се започват още. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец

Трябва да се избягват негативните емоции, конфликтите. Не бива да се проявява алчност и агресия. Ако в този ден чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Бъдете добри и щедри, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят само до вас.

За днешния ден е напълно нормално да изпитате глад и зверски апетит, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на лекарства и алкохол.

Тест на деня: Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да започнат да се навиват.

11 слънчев ден –  Най-щастливият ден от слънчевият месец, радостен, весел. Ден на промените. Не планирайте нищо в този ден, систематичните действия са нежелателни. Трябва да умеете да реагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите  инстинктивно, без да обмисляте. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.